Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

15 April 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !




jom terjah abg ben laju2...


KAREKTOR KARTUN YANG PALING NAD SHUKER IALAH DETECTIVE CONAN


nak tau naper aku minat katon niey??cebab dyer suker nyiasat..shamer r dgn nad..cumer nad ni ngok sket...xsmpat nak smbung blaja jadik polis...:)

KARTUN PALING NAD TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK IALAH SIN CHAN NIEY..


tak senonoh kan??thats y lah aku xsuker sin chan...hahaha...jgn marah shin chan punyer peminat..kang xpasai2 kene jack..:)

SUPERHERO ,NAD NAK JADI DETECTIVE CONAN


mmg best r...:)


abis...nak jalan laju2...nk tinggalkan link kat abang ben lak..:)



16 comments:

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

Kay Masingan said...

saya pun nk jadi mcm dec. conan..:)

jadi budak-budak dulu

Nazurah Mohd Noor said...

terbang dari blog abg Ben (:
*rinduuuuu zaman kanak kanak .

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

Wafiy Suzly said...

datang dari blog ben ashaari, jemput singgah blog saya ye.. huhu, kartun memang susah nak dilupakan kan? harap boleh keep in touch in blog.

http://wafiysuzly.blogspot.com

Nurfazilah Cipa said...

cipa ske one piece,naruto,bleach!heheh~btw epi bday yep!:)

miss nadya said...

wow kowang...ader jugek persamaan dgn kowang..bangga 5 minit..:)

jom join giveaway dari nad..

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/04/miss-nadya-buat-giveaway-kali-pertama_2300.html

m y z . z i e m a said...

mai singgah sni from blog abg ben :) bila tgok gmbar-gambar kartun ni buat kita rindu balek kan zaman kanak-kanak. ^__^

shin chan bukan tak snonoh, dia nakal jeee. hahahh

miss nadya said...

zima :: hehe..toi da tu..:)

miss nadya said...

@Fuuyooh::salam kenal jugek..:)

miss nadya said...

@Kay Masingan::sama..:)

miss nadya said...

@Nazurah Mohd Noor::selamat terbang dari blog abg ben ea..:)

miss nadya said...

@Lulu caldina::betol tu..jom jadik kanak2 mcm dec.conan..:)

miss nadya said...

@Wafiy Suzly::betui tuh..thanks..:)

miss nadya said...

@Nurfazilah Cipa::cik cipa..tankiu..:)

miss nadya said...

@m y z . z i e m a::mesti suka sin chan niey..:)