Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

22 April 2011

Shayer Dapat 2k Sebulan

Assalamualaikum..

Hah??2k sebulan??biaq betoi..hehe.....bukan nad yang dapat 2k tuh.....tapi Cik Epal ni ha..^_^
ni nad nak bergossip niey..^_^

Kesah nyer begini...di saat nad kesedihan semalam...terbaca r entry Cik Epal niey...walau wey...2k dengan Buffering Earning dengan nuffnang jewk..pergh...bapok syok giler..terselit kejelesan dgn Cik Epal ni ha...hadoy...pastu nad pon ter register nuffnang tadi pukul 11am..^_^

konon2 nak mencari duit lebey gak dengan berblog..saper xnak duit??sumer cakap nak duit kan??
ye dok...^_^

nad pon bukan lah pandai sgt ber blog ni ha...baru jer cuba2...kawan yg follow pon xramai..baru ader 59 owang followers jewk..hish...xmcm Cik Epal...14240 owg followers..nad hairan niey..mcm mana r cik epal ni ley wat 2k sebulan ea??kalah gaji nad ni..hish..tengah kejelesan niey..ee..nak lompat2 joget2 macam Cik Epal jugak...ngee..sewonok nyer..hah,usaha tangga kejayaan taw..so,nad tengah usaha niey cm ner nak cari income..^_^

p/s :: Cik Epal xnak belanja ker??hik hik..Anyway..Congratulation laling..nad nak belajar mcm mn nk cari wet lebey niey...sewonok ader..dua wonok pon ader..kalau kowang tak cayer ape nad cakap kan..kan kan kan??g kat SINI..

7 comments:

kAmi dAn mEreKa said...

kite pon baru je register kat nuffnang tu. jeles tgok org2 femes leh dapat byk duit. hehe =)

nurulfzz said...

tau xpe..hebat kn cik epal tu

nk start aktif berblog balik pon sbb bace entry cik epal tu.

xpe,kite usaha brsungguh2 k.hihi


Nurulfzz.blogspot.com

miss nadya said...

@kAmi dAn mEreKa::sama2 usaha yer..hik hik...sonok tol r cik epal kiter..:)

miss nadya said...

@nurulfzz:: betul tu..mari lah kiter bersama2 jadi sahabat sejati nuffnang..ngee..:)

cik EPAL said...

ne tahu awak dapat 20k pasni. hehe

keep on blogging =)

cik EPAL said...

rasa cam da komen entri ni. ke tak approve lg ea?

miss nadya said...

@cik EPAL::wow cik epal gonjeng emngomen entry ini...macih2...yeah...saya akan berusaha menjadi yg terbaik..hehe..ader duer komen cik epal ni hah..shuker niey..:))