Friends of Miss Nadya

23 June 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Nak join??Klik jerk Header Abg Beng Kat bawah tu ha...tutup??10 MALAM 23 JUN 2011..lambat tinggai...



(sebab zatty jadi pengomen tegar blog nad ni ha...huk huk...lagi satu sebab suker warna pink..)
(sebab incik nizam ni rajin jugek komen blog nad..haha..so,nak hack blog dyer..)
(sebab blog dyer kaler pink..selain jadi pengomen tegar...nuyui jugek mempunyai doodle lawa sangat..)

Yang di atas..jangan marah yer..gurau jer..:)





16 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

amboi2..apakah ini???

utk apakah??ngeh3..

Nizam Ijam said...

sampai hati nak hack blog kter..hehehee :P

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jgn HACK saya okeh :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Lulu Caldina said...

tepis nuyui..jangan biarkan ekeke

☀ Izzaty Hedry☀ said...

jgn la hack ... hehehe... jgn la...:D

Nadya O'Conner said...

nak hack semua yang ada kat atas lah..hik hik..:)

BeloG MTT said...

Datang jenjalan sini naik basikal tua jugak la.. =.=

fRaMe+LenSeS said...

tmpang balik belog tuan tanah nak sampai sini.. lalalalalala~~

MiSs ChUbBy ChEeK said...

x smpai hati la nak hack...hehehe...jenguk2 blog pink ni jap...

syaimz said...

hack hack hack hack!

Acik said...

hack lagi ... huhuhu
x sempat nih!

Sunah Sakura said...

ahahaha~ izzati ngan nuyui tu kenal~ :p

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

erk... habis la banyak da blog nak kena hack... makin ramai la hackers lepas abg ben buat segmen ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

Sya_Cda said...

singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html