Friends of Miss Nadya

20 June 2011

blog ceria pink Ker??ツ


Gambar macam nad tengah perasan jer..hik hik..


Today is monday..monday is today...haha...nad dah nak mengarut lah tuh kan??kui kui..tak pa lah...sebenarnya nad tengah terpikir-pikir..blog nad ni ada ker pembaca setia ea??yer lah..tak rajin komen pon tak per...tapi nad nak tahu pembaca setia jer...macam Abg Beng tu ha.....walaupon nad tak rajin komen blog beliau..tapi nad rajin baca entry terbaru dyer...>> Yuyu Zulaikha << macam adik genit kita tu ha..even dyer tak kan perasan blog nad ni ha..tapi nad tak pernah jemu baca entry dyer guna Snaptu...yo lah..nad tak on9 24jam..sebab netbook tak dak...dah rosak bin jahanam...macam tah paper jer...kalau cakap jer memang tak de bukti..toi tak??jap-jap..

itu lah snaptu nyer..tepi twitter tu untuk news dan rss blog...blog yang nad rajin baca ialah...jap-jap...


klil untuk tumbesaran...


Klik untuk tumbesaran padu okay..


Habis dah...wat masa ni..banyak tu jer ada..tapi ada yang dah di delete sebab lama tak update entry..tapi sekarang ni sebenarnya nad bukan nak cakap bende yang di atas ni...tapi dah tercakap pulak...cam ner ea???hua hua...jangan marah ea...sebenarnya tadi nad pergi cek nuffnang...wow..ada campaign melekat kat nuffnang nad...suker gileh...Thanks Nuffnang sebab ada campaign melekat...hehe...suker...nak tengok tak keyword yang orang cari sampai sesat kat blog nad ni...nak tengok tak??jap-jap...

Klik untuk tumbesaran padu...hikmen2 tuh menatang aper ea??wa...nad tak paham....2kali hits kowt...tapi,nad tak percaya tang blog ceria pink tu...hehe...ceria ker blog nad ni...hak hak..peran giler..tak kesah lah ape-ape pon...janji ada....korang ader??hehe..kalau ader,maknya nad ni memnag lambat lah kan??huhu..tu jer...nad rasa berjela lah jugak entry ni...pergh...thanks sudi baca..
thanks sudi baca..setiap komen amat nad hargai...








3 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

awat y jahanam tu ?.. gna snptu pun ok..:P

Namee Roslan said...

hehe...itu lah. tiap kali sy post entry baru, buat sy terfikir..eh agak2 japgi ada ke org nak baca n comment eh. debar2 tiap kali post netry baru :)

✿ boonga_kecik ✿ said...

sy pun ska bc blog yuyu. :)

Apa brg yang perlu ada dekat kamu wktu kamu tidur?