Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

10 June 2011

"Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!"






Nombor kegemaran nad ialah 4 kerana nad lahir di bulan 4..kerana muka nad pon macam umur 4 tahun..

nad memang dah follow butikpinkku..:)

Penaja yang baik hati..:)

  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina ang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat Lulu Pages selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 
  • Izreenatasha akan memberi Hadiah Exclusive yang sekarang ni rahsia :).
Nak tag ::

Semua orang..:)

wish me luck..apa yang nad sangat ialah doodle..:)






4 comments:

Dayana AZ said...

nad :) ad sponsor bru taw, nti update ea hehe. good luck!

nazira said...

hai.. gud luck k..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

nazira said...

hai.. gud luck k..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Semoga ada rezeki menang.. :)