Friends of Miss Nadya

23 June 2011

Habit dah sampai untuk cokelat pink..



Habit dah sampai untuk cokelat pink..

Assalamualaikum..g0od m0rning dan selamat tengah malam..haiyo,time gini mata tak mengant0k lagi..nampak cokelat kat atas tu?habis dikerjakan nad..memang sedap wey..minum dengan black coffee..dulu,kalau kat starbucks mid..pagi-pagi dah ada orang jepun mintak k0hhi..mean kopi la tu..kawan nad ada yang pandai cakap jepun..hush tibe-tiba teringin belajar bahasa jepun pulak..eh eh, apa yang nad ngarut sampai ke jepun ni??haish..biasa la kan..pagi-pagi cari makan..hehe..thanks sebab sudi baca entry ni..setiap komen amat nad hargai..
~update use mms~





5 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

nk cekelat tu...

Nadya O'Conner said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA::wah...nak ker??amik lah..:)

Cik Ezy said...

nk coklat!!

Nadya O'Conner said...

@Cik Ezy::hehe..nak??nanti nad belanja mamam coklat manyak2..:)

►AdamXis◄ said...

Assalam...starbucks bukan ke tak halal?...huhuhu.brape posen coklat nie?cam besh jer...

Entri baru : ►Buletin : 5000 Stesen 3G Maxis