Friends of Miss Nadya

25 June 2011

Share The Happiness Photo Contest | Cadbury




Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...
wow..Cadbury Malaysia buat contest lah..Share The Happiness Photo Contest..macam menarik pulak hadiahnya..serius..coontest ni berjalan dari 6 June - 10 July 2011..Eh,dah lama dah lah contest ni??kenapaa nad ni sokmo lambat yer??tak silap nad..selalu masuk iklan tv3..tapi nad tak perasan..tapi tadi nad perasan sebab ada kat blog nad ni ha..nak tengok tak apa hadiahnyer??jap jap...
Stand a chance to win an all-expense-paid trip to Paris & London


Just share a photo of your happiesr moment.


Grand Prize 11 D&8N Holiday to Paris & London for 2 with spending money..pergh..hadiah memang meletop..macam nak join lah pulak..hehe..ini hadiah lain...


macam-macam ada la..selain melancong dapat Panasonic 3d Full HD plasma.. RM10, 000 shopping voucher..Nikon D7000..Playstation 3..RM50 Voucher KFC..huh..nad dapat PS 3 pon dah okay rasanya..hehe..berangan jer lah nad ni..belom tentu lagi menang..tapi,nad rasa macam nak cuba sangat ni...hua hua....kalau terasa nak join..klik jer picture-picture kat atas tu atau KLIK SINI JER..kepada sesape yang minat??jom lah join yer..mana tahu rezeki masing-masing..













2 comments:

efa nur said...

waahh..mcm best jee contest tuu...nad dh join eyh? gud luck~ :)

Jom Terjah Sini :)

Nadya O'Conner said...

@efa nur::nad tak join pon..hehe..:)