Friends of Miss Nadya

25 June 2011

Snek Mi Untuk Hilangkan Stress..



Snek Mi Untuk Hilangkan Stress..
Assalamuaikum..good morning..awai pagi nampak...
Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger buat kalian yang masih tidak melelapkan mata..haha..nampak tak snek mi tu?dah habis lah nad kerjakan sebab mata nad ni tak nak lelap pulak..so,habit nad skunj makan makanan ringan tambah cekelat milo tu..menangkap jiwa kalbu betol lah..hehe..nad tak tahu nak cakap cam ne..tapi nad tengah stress sangat kot because of 1 human ni..eh jap,betol ke ayat tu?bedal je lah..sebab dah tak tahu nak tulis apa..ok,cekelat boleh hilangkan stress..mesti tak percaya kan?nad makan cepat-cepat agar mata dapat lena di ulit mimpi indah macam semalam..nak tahu ke mimpi ape?mimpi nuffnang bagi BE sebanyak 10..pergh...tiba-tiba terjaga..kacau daun betol lah..angin jer kalau mimpi terbantut..nak update pastu nak tido sambil mimpi nufnang bagi BE..thanks sudi baca..~update use mms~



1 comment:

nasyitahahmadzaini said...

mmg sdp!dlu time kite blaja pon mende ni la mknn utama!;p