Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

19 July 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG



Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..

Kalau rasa nak join..klik jer header abg ben tu okay..
Sila ceritakan latar belakang blog anda seperti bila mula buka , minat dan sebagainya la..
nad start buat blog since august 2010..masa tu nama blog tu hanzi-hiragana.blogspot.com...lepas tu nad buat blog lain..bulan 1 hari tu nad tukar kepada miss-nadya.blogspot.com...lepas tu nad tutup blog balek..nad buat blog baru balek pada 17/4/2011..masa tu ada segelintir jer tahu blog tu..lepas tu nad buat nama apa tah..orang pon xtahu..terus nad tukar blog miss-nadya.blogspot.com tu kepada nadpink.blogspot.com..dan blog ini nad amik balik nama miss-nadya.blogspot.com...sekarang blog ini lagi maju dari blog nadpink.blogspot.com..

kenapa anda buat blog
masa tu nad buat blog nad nak buat bisnes..hehe..tapi sekarang nad minat cerita di blog..
sapa idola bloggger anda
 idola blogger nad ialah Abg Ben lah...sebab abg ben saya mampu memulakan hidup blog baru ni...even blog baru..tapi,blog ini tetap hidup dengan sokongan semua..
Cuba bagitau kenapa blog anda patut dipilih sebagai blog yang patut di singgah setiap hari ?
sebab nad cuba kongsi ilmu yang nad pelajari dari orang lain...tapi,rata-rata yang datang blog nad sebab blog nad pink..hehe..

Close Date :: 19 Julai 2011 Jam 2 Petang..


3 comments:

Elih Japahar said...

Blog ni mmg pink haha..! all the best k

miss dynda said...

pinky pinky~ hehe
jemput singgah blog dynda k :)


http://missdynda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-pilih-blog.html

Cik Purple Pinkypuff said...

cp pilih blog nad! :)http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html