Friends of Miss Nadya

18 July 2011

Program Membina Blog Part 1

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger Readers..

Program Membina Blog(Y Blog) Daerah Bera 2011 bertempat di Rakan Muda Daerah Bera..
15 - 17 July 2011

15 july 2011
Jumaat hari tu nad ada buat program membina blog peringkat daerah bera..kat tempat kerja nad lah..Alhamdulillah program semua berjalan dengan lancar di mana ini adalah projek pertama yang nad kene handle sendiri..di mana bos dan kawan sekerja banyak membantu nad untuk program ni...sepatutnya nad kene amik 40 peserta sahaja..tapi,petang tu masa pendaftaran tu ada 43 orang yang hadir..pergh..time tu pala nad tak tahu nak letak kat mana sebab terlebih..takkan nak halau pulak kan..giler kejam...nad pon bincang dengan bos untuk amik jer 3 orang pelajar yang terlebih ini..dorang memang nak sangat belajar..nad berkorban untuk diorang memberi keperluan untuk mereka...untuk malam pertama dorang tidak memberi masalah kepada nad..Alhamdulillah kerana semua pelajar memberi kerjasama kepada nad..tu yang nad happy sangat..

Dua orang tenaga pengajar iaitu Ustaz Hisham(PKG Bera) Dan sahabat beliau Ustaz Mukram(PKG jugak kot..)

 Tekun diorang mendengar intro dari tenaga pengajar..

Sebahagian yang dah masuk workshop untuk mendengar penerangan di hari pertama

 Mereka yang duduk di bahagian tengah

 Gambar gelap sikit ..di bahagian hujung..

itulah semua pelajar yang join program membina blog hari jumaat lalu..nad nak update part 2 pulak...

3 comments:

saiazuan said...

waa mcm best je~

tomato said...

rajin pergi kursus ^^

Nadya O'Conner said...

@saiazuan::best sangat..tengok dorang pon happy..:)

@tomato::bukan nad rajin..tapi dah memang keje nad yg kene wat kursus tu..:)