Friends of Miss Nadya

20 August 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH


Assalamualaikum...

Salam 1 Malaysia..Segmen dah mula..mari kita gegar...okay...sekarang nad nak listkan blog pilihan nad iala..terjah mereka melalui header mereka ye..

Blog pink..kegemaran nad...kemas dan teratur..menepati citarasa nad..^^

Hello Kitty...banyak giler hello kitty kat blog kak qaseh...nad suker jugak blog ini kerana blog pink..huhu..^^

Solicious StoriNori

SS...blog beliau ni pon ada terselit pink jugek...huhu..SS ni rajin bertandang blog nad dan mengomen blog nad ni...yang pasti nak loading masuk blog beliau pon tak berat...

Izzaty Hedry

Izzaty Hedry..sapa tak kenai..dia ni rajin wat header untuk blog beliau..sokmo bertukar..nad tak pernah jemu masuk beliau...sebab nad start follow blog beliau masa nad start buat blog ini lagi..

Murai Si Penipu

mari tengok murai si penipu...tagline dia penuh makna tu...blog cantik...kemas...memang nad suka..^^

Frame and Lenses

blog ini pon nad suka sebab dengan kehijauan blog beliau..sejuk mata memandang..rajin bercerita...kongsi tips..memberi informasi terkini..memang tak rugi masuk blog beliau..

Celoteh Si Alya

sapa tak kenal beliau...blog ini cute sangat...header bertoink-toink...nad suka kacau rama-rama tu...hehe..sebab dyer mengikut jer..entry beliau santai...seronok baca...tak jemu..


chak...budak temerloh ni...blog ini pink telah menambat hati nad...rajin wat entry..entry tak bosan...tapi nad selalu terlepas pandang..ngee..^^



simple kan header dyer??dengan tagline haku punyer suke...eh,ejaan punyer kita sama..hehe..blog ini dikategorikan sempoi di mata nad ni..
Pilihan Hati

sekali tengok..macam blog perempuan...dua kali tengok blog lelaki lah...blog ini kemas ..tak bosan dan tak jemu masuk blog beliau..^^


14 comments:

SoLy SoLicious said...

waahh... siap letak header bagai :)

tengs nad sebab letak belog SS.. :)
sy akn selalu ke sini :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tq dear.!>.terharu nya ...T_____T

Miss Nadya said...

@SoLy SoLicious:: hehe..sama SS..:)

@☀ Izzaty Hedry☀:: sama zatty..:)

al_hakim said...

terima kasih sudi piih blog sy.=)

el-janna said...

mereka mmg best^^

Alya Esprézzo™ said...

hehehhe..terima kasih nadd, alhamdulillah kalau nad tak jemu baca penulisan alya yg entah pape tu..hehhee terima kasih daun keladi!

faridah nazurah said...

hee tak sangka ada jugak yang pilih blog sy tak seberapa tu. thanks nad :)

Iffah Afeefah said...

pestime takde link blog sunah

huhu

ade jiran ai la

best blog ijau tu

solomolo said...

singgah Ramadhan di sini...

Mieya Atiera said...

thanks dear coz pilih blog Mieya.. :)

アヌムちゃん said...

wah menarik2 semua blog :)

canon punya pun ada je..kalau berminat pm email ye :)

selendang merah said...

wah byknya...semua nmpk best..

Anis Adila Aris said...

wah..tak sangka lak terpilih :)
tq dear..

RATU QASEH SAIFUDIN said...

thanx pilih QQ..saya pilih blog ini..=)

http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-ratu-qaseh-saifudin.html