Friends of Miss Nadya

17 August 2011

Mahalnya bil api rumah aku!!!!!


Assalamualaikum...

Assalamualaikum...selamat tengahari..dah siap masak??eh...puasa lah..hehe..
Nad curi tulang jap..nak mandi manda s0lat z0h0r..

Abah yang suruh teng0k kat depan uma tadi..bil apa yang ada kat depan tu??
Nad teng0k-teng0k rupanya bil api...Ya Allah..murahnye(apsal mahal) bil api rumah aku ni..sampai RM63.45 sen..0wang dalam rumah ada 3 0rang jer...aduh...herran sungguh...





Tak cakap kat abah lagi ni...yang pasti kejap lagi dia akan start bebel..huhu..
Aku ke yang banyak guna elektrik ni? Hmm tak k0wt..(nak lari dari kesilapan)

p/s: herran dengan bil api ni..

4 comments:

cikBALQIS said...

cikBALQIS duduk umah sewa 3-4 org, bil air je da dkt 100..
padahal air slalu xde.. :(

peachippo said...

hehehe..tulah kan..sume bende nak kene gune duet..duet pom keluar mcm aer je..hehe,lari sblm ayah bebel..:P

shiema sufian said...

rumah sheima selalu 100 something or dekat dekat hundred. lebih kurang je :) takpe. bersedialah anda ye :)

Lea IsNaw! said...

harga api memang dh naek =.='