Friends of Miss Nadya

19 August 2011

Pengumuman Untuk Giveaway Raya By Miss Nadya

Assalamualaikum...

Salam 1 Malaysia...seperti yang nad dah janjikan..mak nad dah cabut nama korang yang dah join Giveaway Raya By Miss Nadya yang nad buat hari selasa lalu dan tamat pada hari semalam pukul 12 tengahari...hehe..sekarang nad nak umumkan...turutan kad ikut di sana ye..macih..^^

Yang dapat 5 Keping kad raya beserta duit raya di dalamnya ialah ::




Tahniah buat anda semua..nanti send details dekat Facebook Nad...boleh add kat tepi sidebar kiri..dan nad ada hadiah tambahan iaitu...untuk 3 orang pembaca bertuah dapat ::





Terima kasih kepada semua yang dah join..nad pilih nama tu berdasarkan cabutan jugak...kepada yang dah menag nad ucapkan tahniah..Insyaallah..ada rezeki nanti nad buat GA lagi ya...^^



16 comments:

Cik Purple Pinkypuff said...

haaaaa.. ni la yg cp kecik hati nih.. nad x jemput pon..:( dah umum pemenang bru cp pasan nad buat GA.. sedihnya..T_T pa2pun tahniah buat semua pemenang! :)

PinkUmmi said...

alhamdullillah..de rezeki PU...
nti PU send details yer...

A Little Girl said...

Hahhh . I tak menang . kuang-kuang-kuang

eima said...

tak de rezeki

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

Dah menang tapi nak htr detail kat ner??

azelyusoff said...

thanks nadya.

ni first time menang.. teruja.

Intan Nabilah said...

yeah~~
dapat jadi bloglist pon jadi la.. thanks ^^

SyUhAdA said...

thniah sume..

FarhanahAdzlan said...

bloglist ponn jadilah..
official blog saya yg ini ye-->http://farhanahadzlan06.blogspot.com

link farhanahadzlan2 tu just blog sampingan..=)

ザイダツアズニ said...

alaaaa kalah ke hukhukhuk..
xpela tak de rezeki kan huhuhu
nt buat GA na join lagik...

tiefazatie said...

tq dear..ok je tue dlm bloglist..hee..

tahniah pd yg lain!

liyanadazlan said...

heeeee , bloglist ? Okey la . HAHA .
Yess :) Ada jugak link terr . Thanks Sis Nad :)

key_taemin said...

syukur alhamdulillah...

haha..x sngka...nnt wawa bgi detail2 kat fb akk

RATU QASEH SAIFUDIN said...

waahhh!!!..thanx dear..hihih..kejap ek..nk pm details..=)

SiKotak said...

perghhh~~ 1st time join..
dan menang bertuahnya bulan ramadan nih...alhamdulillah...

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam kad raya dan rm5 dan akak zai terima tq