Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

29 August 2011

Segmen Miss Nadya :: Selamat Hari Raya

Assalamualaikum...


Ini Sticky Post..Segmen Ini tutup pada 31 September 201..


Hai...lagi 5 hari lagi nak raya kan..sampaikan nad terlajak hari dah tadi..ingat kan dah juma'at...rupanya baru khamis..hehe...sempena Hari Raya Aidilfitri ni..nad nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan yang mengenali secara langsung dan tak langsung...Maaf Zahir Dan Batin...nad raya kat kg(Temerloh) atau Puncak Alam kowt...tapi tak tahu lah macam mana lagi...

Okay...balik semula kepada segmen yang nad buat ni...syarat-syaratnya senang je..tak susah pon...semua boleh join..dan link peserta akan nad list di entry ini..^^
1. Buat 1 entry bertajuk Segmen Miss Nadya :: Selamat Hari Raya
2. Copy header di atas dan link kan ke entry ini.
3. Dalam entry tu ucapkan lah selamat hari raya untuk kawan-kawan..sebab kawan-kawan lain nak blogwalking kan nanti..^^
 4. Dah siap entry, tinggalkan link korang kat komen di bawah..Tolong hantar 1 kali jer url anda sebab takot double link pulak..
5. hantar url korang dalam bentuk ini sebab senang orang lain nak klik link korang tu..kan-kan..^^ :: <a href="LINK KORANG">TAJUK KORANG NAK LETAK</a>
SENARAI LINK PESETA ::

1. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html
2. http://www.nadzrie.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html 
3. http://cerytara.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html
4. http://tmahkecik.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html
5. http://sun3tpini.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html 
6. http://irrahady.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadyaselamat-hari-raya.html
7.  http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html
8. http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html
9. http://nanaluciana.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html 
10. http://sephyraz.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html






14 comments:

Oshin said...

join !
http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html

fRaMe+LenSeS said...

assalamualaikum.
tadaaaa~~ nadh join la. ehehe

fRaMe+LenSeS said...

alamak lupa letak link. ehehehe..

http://www.nadzrie.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html

Clara said...

Selamat Hari Raya Semua!!

si kecik said...

da siap
:)

http://tmahkecik.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html

Santri T.P.I.N.I said...

salam idulfitri miss nadya...

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html

ady said...

salam miss nadya..join juga

http://irrahady.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadyaselamat-hari-raya.html

Santri T.P.I.N.I said...

wah...no. 5 ! suka3 (gaya mei mei)

ザイダツアズニ said...

saya join sini

<a href="http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html</a>

bombay said...

Segmen Miss Nadya :: Selamat Hari Raya

Join jugak..;)

Nana said...

Selamat Hari Raya :) Join !

Clara said...

miss Nadya > Kg sblah rumah je.. huhuhu.. lagian, clara mmg tak pnah beraya dgn kengkawan.. dr kecik smpailah dah tngkatan 4 nieh..

=)

Sephyraz said...

Selamat Hari Raye!!!

http://sephyraz.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))