Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

16 September 2011

Sambutan Hari Kemerdekaan Ke-54 Peringkat Daerah Bera


Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia...Salam 1 Blogger...Selamat menyambut hari kemerdekaan Ke-54 | Peringkat Daerah Bera...tempat nad lah tu...

Kita 1 Malaysia menyambut hari kemerdakaan...hari ni nad tak tahu nak update apa lah...hurm...sebab hari nad ketandusan idea...yer la...hari ni kan cuti...otak nad pon cuti...hehe...^_^

Pagi tadi nad pergi dataran tu...shoot gambar kat sana...gambar semua kat facebook nad...tak larat nak update kat sini..hehe...tapi tadi nad sempat shoot gambar..hehe..amik kesempatan jap..

Kawan nad sekalian semua sihat ke hari ni yer?

Best kan dapat cuti...lama...3 hari berturut untuk orang kerajaan..^_^


Sila katakan tidak pada gambar ini..^_^



Jangan tanya kenapa nad jadi macam ni...tapi sebenarnya nad nak tunjuk baju tu...baju kelab blogger yang nad beli ari tu...baru ni dapat upload..hehe..baju putih tu agak jarang...so kene pakai inner...hehe....gambar kat bawah cilok dari abg ben punyer blog..:)



Tu jer lah gambar nad letak yer...hehe..sebab gambar lain nak updat kat facebook..kui kui..tapi...gambar nad dengan abg ben sama x???gaya je lain...(wek...perasan..)




6 comments:

salwaismail said...

happy independence day! :D

Muhamad Syafiq said...

cantik baju ! hehe ..

aimie amalina said...

hehehehe
besss je posin
kikikiki
camat ari lahir Malaysiaaa!

Ajeyy Rawk said...
This comment has been removed by a blog administrator.
abu idris said...

arrayah.info - Hari Malaysia : Hari Penerus Pemecah-Belah Kesatuan Umat Islam

Green Apple said...

Slmt Hari Malaysia