Friends of Miss Nadya

15 September 2011

Taklimat Pengurusan Pusat Siber Rakan Muda 2011


Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...sebelum bercerita...harus lah letak gambar sendiri dulu kan???hehe..hari tu nad guna gambar di atas untuk #16 Wordless Wednesday ツ 
ramai yang kata tekun...hehe...okay...tu gambar nad tengah melukis...atas sebab bosan dengar taklimat...haha...nad duduk di barisan belakang sekali dan di hujung..jauh kan nad duduk...haha...turun lambat...duduk lah belakang...dah bosan duduk belakang..akhirnye jadik macam tu...hehe..

Sebenarnya hari tu nad dah post entry Pergi kursus di Grand Season Hotel K.L hari ahad ari tu...thank kepada yang doakan perjalanan nad selamat pergi dan balek ye...nad pergi sorang-sorang jer..Alhamdulillah..semua urusan berjalan dengan lancar...Alhamdulillah..

Pesanan khas :: memang tak terlayan tengok gambar nad ni..haha...korang-korang...sila kenyangkan diri dengan gambar di bawah...

Taklimat Pengurusan Pusat Siber Rakan Muda 2011

Tempat :: Grand Season Hotel,Kuala Lumpur
Tarikh :: 11-13 September 2011
Anjuran :: Bahagian Pembangunan Rakan Muda, Jabatan Belia Dan Sukan Negara, & Kementerian Belia Dan Sukan Malaysia..

Alhamdulillah nad dapat teman sebilik yang giler macam nad jugak..tulah kawan sebilik dengan nad...semua peramah...macam nad jugak...hehe..giler camera...aw...^_^
Banyak bende nad nak cerita...pergi sana dapat ramai kawan...jawatan sama...1 Malaysia datang kecuali Sabah & Sarawak..





Ingatkan lepas check in boleh lah rehat dan tido jap..rupanya 5.45 ptg dah kene turun sebab ada perasmian..huhu..nad dengan kawan-kawan sebilik nad mandi-mandi ciap-ciap baru turun..^^..

Malam tu ada taklimat biasa-biasa sampai pukul 10 malam..huhu..

12 September pulak ada taklimat dari apa tah nad tak ingat...hehe..yang pasti lepas breakfast kitorang turun...gambar kat dewan makan tak da sebab rushing..nak kejar masa...



12 September 2011..di ballroom Grand Season Hotel,Kuala Lumpur


ni bahagian kanan..


ini bahagian tengah..


ni bahagian kiri...see...nad duduk belakang sekali dan hujung sekali...haha...

Dalam kiraan nad ada 100++ yang hadir...tapi masa tu ada lagi yang tak duduk lagi...dorang bangun lambat...hadeh...tak menepati masa tol...nad and the gang datang awal pon tapi nak duduk belakang jugak..huhu...

Lama kitorang duduk sana...sampai pukul 11 lebih tak silap..lepas tu kitorang kene pergi Podium Menara KBS  kat Putrajaya pulak...ada 3 bas dan pegawai belia ada pergi sendiri naik kenderaan masing-masing..


Kitorang datang sini untuk sessi beramah mesra bersama Y.B Dato' Sri Ahmad Shabery Cheek


Masa ni kitorang dah sampai Podium Menara KBS..




Dah siap semua...kitorang minum petang lepas tu balek semula ke hotel..masuk dewan balek untuk majlis penutup pulak oleh Y.Brs. Borhan Bin Dolah  Ketua Pengarah,Jabatan Belia Dan Sukan Negara..

13 September 2011..pagi-pagi dah bangon..check out..lepas tu kene pergi jamuan raya ke Stadium Bukit Jalil...tapi nad tak pergi pon...terus balek pahang...hehe...dah abis dah citer dyer..sekarang nak letak gambar gedix nad pulak yew..







5 comments:

Cik Ceria said...

wah,nie gile gambar nie..haha

Miss Nadya said...

@Cik Ceria:: tahu xpe...:)

zOeY zAu YaH said...

comels jek..=D

QUEENPINK said...

salam

jom serbu Rumah QUEENPINK hari sabtu ini.Rumah QUEENPINK terpilih untuk Riuh Raya Erathon.Penyampai-penyampai Era datang rumah QUEENPINK.

QUEENPINK said...

Ini alamat rumah QUEENPINK :

NO 20 JALAN CHENGAL 4
TAMAN CHENGAL,TEMERLOH PAHANG

017-9075601

PENYAMPAI-PENYAMPAI ERA AKAN TIBA LEBIH KURANG PUKUL 1 PETANG.