Friends of Miss Nadya

11 October 2011

Blog Pilihan Hari Ini | Cik Purple Punya Blog

Assalamualaikum..

Selamat pagi suma. Sihat nda ? hehe. Tersasul cakap sabah pulak lepas baca entry C Genk kat Sini. Kasian C Genk. Tak cakap sabah dalam entry dia pon kena marah. Sabar ya genk. mulut orang susah kasi tutup kan?

Nasib baik tak de orang pahang nak koi cakap pahang kat entry. Yew la koi ni tok bape geti sangat nak loghat pahang nyew.. Kesian rodong(kawan) tak faham pulak nanti..^_*

Blog Pilihan Hari Ini ialah Cik Purple Punya Blog


Entry terbaru dari beliau ialah Sony Ericsson Xperia Ray

Siap tertag nama nad lagi dalam entry beliau. Cantik memang lah cantik fon tu CP. Harga pon cantik. Hehe, nad nak beli Samsung Coby II Pink je. Comel kecik dan cantik. Lengkap pada nad. 

Di bawah ni adalah banner untuk pergi blog beliau yang cantik.^_*

Photobucket


To Cik Purple :: Hehe, thanks sebab sudi dan rajin melawat blog nad.. Cayang CP dan C Genk..^_*
Writing By :: Miss Nadya

7 comments:

c genk bah ne said...

Maksi nad ^^
betuk tu..mulut orang susah nak tutup..apapun kita trima jalah komen tu..waluapn dari blogger baru beberapa hari

Cik Purple Pinkypuff said...

oh..tenkiu cik nad! hehehehe.. :3 hepinya jadi blog pilihan hari nih..:D tenkiu tenkiu tenkiu..:) btw, cp pon menyirap gak pasal genk tuh.. cp pon terasa tau.. tp cp ada buat entri hot sikit2 la pasal tuh.. meh bca jap.. hihi http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/10/entri-hangat-pantang-dicabar-bah-lakas.html

Pendamba Mawar said...

bestnye.siap di promot gitu

ArulchelseA said...

aik sy pun selalu dtg melawat sini tau..tk de ke.. hehhe

ieyza afieyna said...

masa untuk terjah. hee ;)

ked said...

moh cakak pahang ngan koi..aok orang triang ke? ah ye, dekat amat ngan umoh koi..koi dok pangsenam je..sejalan jela kite yak!

hahaha..paham tak bahase kite cik nad? ke sy pny pahang lagi pekat? huhu. jumpe gak orang kampung kat sini..slmt brknln!! :)

kimi rawkerz said...

comel blog