Friends of Miss Nadya

10 October 2011

Blog Pilihan Hari Ini | Kisah Hati Si Penulis

Assalamualaikum..

Salam sejahtera. Hari ni tak dapat nak blogwalking lama-lama. Korang perasan tak apa yang lain kat blog nad? Tak perasan ke? Ada border kat tepi sidebar tu lepas tu ada background kat title tu. Thanks Cik Purple, Jasamu tetap ku kenang. Hehe..Thanks again taw..^_*

Blog Pilihan Hari Ini ialah Kisah Hati Si Penulis



To Kisah Hati Si Penulis :: Nad tegur ni, jangan marah tau.Nad rasa gadjet beruang yang terjun dari atas tu tak perlu kot. Macam menggangu orang lain baca entry. Widget welcome to my blog tu pon nad rasa tak perlu. Jangan marah tau sebab kak nad pernah buat entry Tips Pujuk Orang Follow Blog Kita atau cari tips lain di sini. Jangan amik hati tau. Happy Blogging n good luck for your exam dear..^_*

Writing By :: Miss Nadya

3 comments:

Cik Purple Pinkypuff said...

nad.. nape takde border die?

FarhanahAdzlan said...

untunglaa jadi blog pilihan..hahaha=)

mia amira said...

hye.. thankx.. xpew.. mb nie bley jdi pngjaran kowt.. papepown thankx taw.. sgt amat mnghargai.. (: