Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

09 October 2011

Blog Pilihan Hari Ini | Dya Diyana

Assalamualaikum..

Salam sejahtera semua. Tadi godek blog Ben Ashaari. Lepas tu baca entry Terharu Aku Disibebakan Kamu!.
Kalau korang, korang buat tak apa yang abg ben buat? Kalau nak tahu apa dia, korang boleh masuk blog abg ben tu. Abg ben cari follower bawah 100 orang untuk di letakkan di dalam bloglist abg ben. Korang ingat senang ke nak masuk bloglist tu? Sapa yang dah masuk bloglist abg ben tu memang bertuah. Tapi abg ben kenakan syarat, Abg ben letak selama sebulan je. Abg ben boleh buat. Kenapa kita tak boleh buat? Tepuk dada tanya selera. Dulu C Genk pernah buat entry Maaf,Saya Tak Layan Blogger Follower Ciput. << sila baca entry genk habis-habis tau. Nad tak nak menabur fitnah pulak.^_*. Tadi bukak blog Adik Ieyza pon pasal follower di entry Follower Setia VS Follower Touch N Go.

Pada nad, nad tak memilih kalau follower dia sikit. Nad akan follow orang tanpa di paksa. Antara sebab-sebab nad follow blog dorang.

1. Pink :: yang ni memang tak akan terlepas dari nad. Tapi awas,jangan paksa. ^_*
2. Keadaan Blog :: Time nak loading blog. Kalau blog korang berat dan memakan masa, Nad akan pangkah. Bergantung dengan mood kesabaran. Kalau nad sabar untuk menunggu. Nad akan menunggu.
3. Music :: sesiapa yang pasang music di blog. Nad ni jenis suka pasang MP3. Bila bukak blog lain je ada music. Music pulak memang tak boleh blah. Memang nad tak stay lama. Dalam masa yang sama nad tengok jugak la entry blog tu. Kalau tak berkenan. Nad mintak maaf.
4. Paksa :: i follow you,please follow me back. Err..nad rasa macam tak adil je. Kenapa nad nak kene buat macam tu. Kalau tak follow.. Nad akan di unfollow la kan??
5. Widget :: Blog banyak widget. Aw...kelas kau jah. blog kau je ada cam gitu. Blog orang lain tak da. Hehe..jangan marah. kenapa letak banyak widget boleh buatkan blog berat? sebab widget tu berat la. ^_*

Dah cukup lah nad bebel. Sekarang ni nad nak cakap pasal blog pilihan hari ini ^_*

Macam mana nak masuk blog pilihan hari ini dari nad??nad amik dari list yang join segmen nad yang berlangsung hingga 31 Oktober 2011 di Segmen Miss Nadya :: Selamat Datang October

Blog Pilihan Hari Ini jatuh kepada Dya Diyana



Hehe, blog beliau ni pink. Huhu jom terjah beliau okay.  ^_*

To Dya Diyana :: nak cakap pasal buble tu jerk. macam menganggu bila nad nak baca entry ..lupa nak wish bufday..sorry dear..Happy bufday.. Tak terlambat lagi kan? Walaupon terlambat. Huhu.^_*
Writing By :: Miss Nadya

4 comments:

c genk bah ne said...

hehhe...ada juga terselit nama genk ea.huhuhu

Cik Purple Pinkypuff said...

blog cp bila nak terpilih nih?! :D hahaha.. :P

p/s: nad, sori.. bebrapa hari nih 'hati' cp kurang sihat.. :) maaf kalau jarang bls kunjung nad.. :)

ieyza afieyna said...

hehe..thanx kak menyelitkan nama ieyza gak di entry ini.. hee


same la mcm ieyza kalo nmpk blog pink ieyza akn follow huhu...
tak suka gak blog yg bnyk widget ,memberatkn blog tu je,,

nuyui a.k.a miss YUI said...

hahha,yui mcm nad juga..

haah,remove sekejap advert..selepas di nasihat..heheh..