Friends of Miss Nadya

29 October 2011

Review Follower 1616 | Miss Nadya Punyer Blog


Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...Alhamdulillah...membesar meningkat si budak miss-nadya.blogspot.com ni kan..hehe..7 Nov 2011 Genap 7 Bulan..sekarang umur budak ni

6 Bulan, 3 Minggu & 1 Hari

Okay,sekarang nak cerita pasal Follower yang ke-1616 ni...Thanks kepada cik nisa dan semua readers nad kerana sudi follow blog nad ni..tapi sayang..nad tak dapat detect blog anda kerana anda tak letak link di profil anda...kalau anda baca entry ini..baca tutorial dari Belog Adamxis Di Sini..


Nasib baik beliau shout di kotak jerit nad..^_*



Thanks semua kerana sudi follow blog buruk nad ni. kalau bukan-bukan kawan-kawan siapa lah nad ni.^_*

7 comments:

fRaMe+LenSeS said...

tahniah Nad. :D

nelly said...

tahniah . teruslan berblog ..
:)

Wanie said...

ramai tu dlm mase beberape bulan je..tahniah :)

✿ Cik Nisa ✿ said...

hehe sesame .
tengs also :)

NasZ said...

blog ni cantiklah. macam ownernya gak. hehehe. :p

chenta saia said...

tahniah...1616 mmg nombo cantik..

ain dzaya said...

no bertuah nadya 6..

umur blog 6...
jumlah folower 1616
santek!!hewhew