Friends of Miss Nadya

17 October 2011

Tips Buat Duit Guna Blog Part 3

Assalamualaikum..

Salam sejahtera semua disana. Asyik buat tips duit je nad ni. Bukan nad mata duitan tapi nad nak kongsikan dengan kawan-kawan je sebab nad rasa selain berblogging korang boleh buat duit tanpa menggunakan modal. Wah nad ni cakap macam nak buat bisnes besar pulak. Bukan-bukan,ni bukan bisnes besar. Ni sharing iklan je.


Kenapa korang boleh sharing iklan churp churp & says.my kat blog? Sebab dia takkan jejaskan En.Nuffnang korang. Sebab dia bukan pengiklan macam advertlets tu. So, tiada masalah di situ untuk korang share iklan di blog. Kalau tak percaya boleh bertanya kepada kekanda kita tu (Nuffnang)

Tapi nad lagi suka say.my sebab banyak keluarkan iklan lepas tu nad baru je register 25 hari dah dapat RM40. Tunggu lagi RM10 untuk cashout. Alhamdulillah walaupun tak banyak beribu lemon, tapi ada jugak rezeki nad berblogging ni.^_*









campaign image

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui ni xpndai la bab gini..huhu..

kecian kan?

Teenager Housemaid said...

miss nadya nak tanya, jadi kalau letak iklan says.my tu boleh la eh?
tak jejaskan status gliteratti ke?