Friends of Miss Nadya

10 November 2011

10 Blog Pilihan Hari Ini #3

Assalamualaikum..

Selamat Tengahari semua..Spontaneous Thursday Today. Segmen yang masih berjalan hingga Hujung bulan Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah

Korang-korang nad buat Blog Pilihan Hari Ini tu semua dari senarai nama yang pernah join segmen Segmen Miss Nadya :: Selamat Datang October.So,korang jangan salah faham..Insyaallah nanti nad buat lagi ok..^_*


To Dieyba :: Nad rasa blog dieyba da ok tapi cursor tu memeningkan mata nad..widget-widget tu nad rasa boleh lah buang yang mana tak penting macam bling-bling tu..^_*


New Entry :: eeerrr ggrrhh zzzz!
To Milo Cincau :: owh..dah ta mau malas-malas..^_*


New Entry :: My Wedding 
To Qienah :: huhu..berdebar k.nad baca entry tu..^_*


To Nini :: Masa nad nak masuk blog nini tadi lambat sangat nak load sebab page nini amat berat. Nini boleh buang widget mana tak penting ye..^_*
Seronok dapat pergi sana kan..^_*


New Entry :: Dah Habis Exam
To Ciki :: Tahniah..suka lah tu ye da dapat beberapa paper..^_*


To Fahuna :: Nice blog..Salam kenal dari nad....^_*


To Eza :: Tahniah..dah seribu follower Eza..nanti meletop macam boom tu kan??^_*


To Wanni :: Salam kenal dari k.nad..^_*


New Entey :: Alhamdulillah..!!
To Aniqah :: Tahniah sayang..nanti boleh letak dalam blog kan??nad rasa background tu macam tak sesuai dan kalau nak letak music tu boleh tapi biar ada button pause ok..^_*


New Entry :: --->update<---

To Az meeda :: Tak lama lagi cuti nanti update la banyak-banyak..perah idea banyak-banyak..^_*


◕‿◕ Love Nuffnang ◕‿◕

4 comments:

azam said...

tahniah semua...nanti follow² saya lak ye...hehehe

cik_miemy said...

hehehe perah byk-2 tau ^^
nty miemy BW :)

◕‿◕ Inas Amyryzal ◕‿◕ said...

terima kasih yer ...

Qienah said...

10q kak nad..de blog qienah 2..:)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me