Friends of Miss Nadya

15 November 2011

Doodle Trade Untuk Adik Wani

Assalamualaikum..

Adoi,nak tunjuk pon segan ye lah..kisahnye macam ni..si wani ajak nad buat doodle trade..erk,dalam hati nad dah cakap pasti fail buat ni..

Lepas tu nad terus google, paling sempoi nad belajar dari Istana Cinta di Tutorial Simple Doodle

Sebab doodle ni jugak En.Boyfie merajuk sebab nad tak layan dia semata-mata nad nak siapkan doodle ni..
Maka,terhasillah..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Buruk kan?? Nad memang bukan budak seni dan kreatif. Even dulu nad study Animation tapi nad tak kreatif jugak..^_*

ni doodle pertama untuk nad.. dan bawah sekali tu doodle kedua.:)

9 comments:

shiema sufian said...

comelnye :)

hz adam said...

cute r, i mean doddle tu, hehe

Farida Amira said...

hikhik :P
comel lah doodles tu. daripada fyda langsung tak reti buat.

New follower 2011 :)

pinkcolour82 said...

memang comeiiiiilllll...........g pujuk pakwe tue semula..hehhehehe

juelee said...

haha cute gile doodle..

ieyza afieyna said...

comel je kak nad..

doodle ieyza lagi buruk.. >.<

♥ Cik Emma ♥ said...

cantik.. ema dah try tuto tu.. tapi tang photoscape masa nak letak backgroun image tak boleh pulak..

Tengku Puteri said...

tak menjadi eh?? kalau nak delete tangan yang kat dalam baju tuh, miss nadya amik je apa2 shape yang fill dengan kaler putih pastu letak shape tuh atas bahagian tangan yang nak delete tuh...macam cover line..

Cik Purple Pinkypuff said...

hehehehe.. ape ape pon.. tetap comel.. biasa la tuh mula2.. cp dulu lg terok.. takde rupa doodle.. hahhaa