Friends of Miss Nadya

17 November 2011

Facebook Sekarang Tempat Melucah


Mintak maaf,bukan niat nad nak buat tajuk melucah bagai tapi tu lah hakikatnye sekarang. Dah banyak gambar pompuan Bogel terkeluar dekat Homepage Facebook Nad..




Ini lah gambar beberapa perempuan bogel yang keluar kat Home Page Nad. Ada lagi satu gambar tapi tu semalam. Nak report tapi takut virus..:(

Takut nye lah nak bukak Facebook sekarang..Nad ada copy sikit entry Kak Laily untuk korang..

Diri sendiri yang tak bertanggungjawab
Apesal lah yang pandai , cerdik lagi bijak meng-hupload segala jenis gambar yang tak sepatotnya ke dalam account fb masing masing.. Kot yer pon untuk simpanan amanah peribadi masa depan sendiri tak perlu sampai memalukan diri posing dengan aksi mengghairahkan tanpa sehelai urat benang pon di badan..

Orang lain yang tak bertanggungjawab
Bila gambar mula TERsebar dan mula mendapat sambutan hangat lagi hangit mula lah ada yang nak mulakan drama , nak bunuh diri, nak terjun bangunan , nak kelar tangan sebab munasabah dah malu giler tahap chipmuck sampaikan tak tahu nak sorokkan muka kat mana lepas tu tuding menuding orang lain yang tak bertanggungjawab menyebarkan

Mungkin gambar di edit ?
Kebarangkalian yang tak mustahil dan juga bleh jadi mustahil akibat dari teknologi yang semakin maju di telan arus pemodenan sampai kan segala jenis fakta pon boleh di jadikan auta apetah lagi setakat gambar yang boleh di ubah ubahkan mengikut kepakaran manusia.. Salah gunakan kemahiran dengan menyusahkan orang lain.. Mata yang dok tengok keluar kat wall ni pon boleh naik ketumbit nox ! ^^”

27 comments:

Encik Marzuki said...

macam2 la yang terjadi sekarang, haish.

Miss Kagimoto said...

jahatlah sape yg buat mende2 mcm ni..
kat my home fb pon bnyk pic camtu..huhu

Pendamba Mawar said...

ini virus...:)

miszfazierra said...

kbykan pic tu dorang edit and nak aibkan kaum perempuan .

Rai said...

saya jaranggg amat upload gambar sendiri kat FB..upload gamba anak2 je..huhu..

Cik Purple Pinkypuff said...

alhamdulillah.. setakat tak penah lagi ada gambo2 camtuh kat homepage cp.. tu la memula cp agak blur bila org sibuk kata pasal gmbr bogel nih..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

maksiat mata lak jadinya dok tertengok pic yg bukan2 kat fesbuk tu...

Nyamuk Terbang said...

btl2 dkt news feed byk
gerun woo

fierul said...

dh ta mnt nak msuk FB .. hish makin lama mkin truk .

Santri T.P.I.N.I said...

facebook ni kalau kena cara pengunaannya dan digunkan dengan betul, mendatangkan faedah. tapi kalau dah salah guna, beginilah jadinya...hati-hati menguplod gambar...

c genk bah ne said...

huhu dah tak tahu apa2 sal FB ini..

smilenajah93 said...

merepek je org skunk nie ~

Encik Marzuki said...

tu fb orang thailand.

Mish Apple said...

5 gambar bogel sekali bukak . . terus mark as spam.

YNA said...

ada gak member citer pasal nie.. bodohla..

BeloG MTT said...

Sadiskan dengan manusia zaman sekarang.. Hari ni pon masih ada gambar gambar macam tu naik kat wall MTT.. :(

CikSyazwaniAziz said...

scarynye... =(

kim heeruul said...

mcm2..
ap nak jd pon gua tak tahu la.

Miss Nadya said...

@Encik Marzuki:: tu lah..:(

Miss Nadya said...

@Miss Kagimoto:: tak suka..:(

Miss Nadya said...

@Pendamba Mawar:: tahu...

Miss Nadya said...

@miszfazierra:: betol lah tu..

Miss Nadya said...

@Rai:: elok lah kalau macam tu kan??

Miss Nadya said...

@Cik Purple Pinkypuff :: hurm...kak nad je la yg nampak..;(

Miss Nadya said...

@Aishah Jahirah(cik aisha):: betol lah tu..

Miss Nadya said...

@Nyamuk Terbang:: ish takut..

Miss Nadya said...

@Santri T.P.I.N.I :: betol tu..