Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

17 November 2011

Photography Blog



Sila Abaikan Header Huduh Tu..^_*

Salam sejahtera dan selamat petang, Sebenarnya nad tak nak buat pon Photography Blog ni sebab nad rasa nad ni tak rajin nak update dan nad dapat rasa macam tak ada orang nak follow Blog tu..^_*

Ok,korang jangan pelik kenapa Photography Blog ada 129 Follower sebab tu blog lama di mana nad tutup dan buang semua Entry dan nad buat blog miss-nadya.blogspot.com ni pada 7 April 2011 lalu..

En.Boyfie yang beria suruh buat dan nad nak berterima kasih kat beliau kerana sokong je apa Nad nak buat. Wedding yang nad pernah buat pon nad tak sempat nk upload dalam Fan Page Miss Nadya Graphy sudah ada 210 Like..Thanks..^_*

 Photography Blog ni tak siap mana pon sebab nad tak tambah Facebook Social lagi kat situ.

Tadi,kawan nad cakap cuti sekolah ni ramai kawan kahwin..Alhamdulillah nad boleh buat kerja sambilan..^_*

Korang semua sudi kan lah Follow Photography Blog nad..Ini baru paksaan..^_*

A Premium Sedan For You


campaign image