Friends of Miss Nadya

18 November 2011

KEPUTUSAN MALAYSIA VS INDONESIA SEA GAMES 17 NOVEMBER

pinjam kat pakcik google


Nasib baik ada Siaran Langsung kat TV3 semalam kalau tak, tak tengoklah jawabnya.

Malaysia - 1 Vs Indonesia - 0

Hish semalam memang kecoh mulut nad tengok bola...Muahaha.. Rasa macam nak masuk je dalam Tv tu semalam. Pemain bola Sepak Indonesia main kasar sangat.

Tapi nad puas hati lah sebab Malaysia menang..




nota mulut nad :: mood ke laut dan hari nak blogwalking je dari list yang join Segmen Pendamba Mawar tu. Sapa yang rasa nad tak pernah masuk blog dia bagi link entry korang kat komen blog ini dan nad akan berjalan kesana dengan pantasnya

4 comments:

susulemakmanis said...

nice blog sis
follow me back
suesusulemakmanis.blogspot

nuyui a.k.a miss YUI said...

nsb mng..

jrg yui nak tgk bola..huhu..

Pendamba Mawar said...

tu ar geram sey tgok bola semalam..nad moh la join jugak..:)

smilenajah93 said...

malaysia hebat ! :)