Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

19 November 2011

Tips Dari Miss Nadya Berkesan !!


Wah, tajuk bikin panas je lah. ^_*
Korang dah mencekik Sarapan Pagi ?? Nad sarapan roti canai je pagi tadi.


Sebenarnya tu tips yang nad pernah belajar dan nad praktikkan dan nad pon kongsikan kepada kawan-kawan semua.

Tapi tadi nad terkujat bila seorang kawan kita ni ucap terima kasih dekat nad. Alhamdulillah nad tersenyum sekejap..Sebab dia sudi menggunakan tips dari nad..^_*

Nad pon tak pernah mengharapkan pujian dan balasan semua ni. Nad bagi tips semua tu ikhlas dari nad.

Komen ni dari Iera dan buktinya di entry Buffered Earning Pertama Daru Nuffnang


Ada jugak orang yang support Photography Blog Miss Nadya (Miss Nadya Graphy). Alhamdulillah, kawan nad pon cakap nanti ramai kawan dia nak kawin..^_*


RM100 Cash Dari Amira Studio. Jom Join Contest Beliau Ramai-Ramai..^_*


10 comments:

Cik Purple Pinkypuff said...

wah tahniah.. cp pon ada buat.. tp mungkin belum rezeki lagi kan.. :D

ABS :) said...

hii , alhamdulillah , saya pun nak try lah tip2 yg awk bg , mane tau boleh ke kann ? Hii ,

smilenajah93 said...

aha ! kim pun juga buat sikit2 . heee ~

coklatberapi said...

dah try buat \pasang churp2 tu tapi xmnjadi.waaaaa

starzieti said...

bleh try gune tips nadya la pas nih. buffered earnings tak bertambah da sejak menjak nih. kuciwa. sob sob.

Eza Boom Boom :) said...

nak try gak la lepas ni..hehe..makaseh awak :D

ZYASH said...

Nak terjah blog nad lagi 1...

♥Lady Ainaa♥ said...

Tahniah!!! hehehehehe

sergeant keroro said...

tahniah XD

Ku Azhar said...

waaaa!! tahniah!!!