Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

06 November 2011

Korang Pergi Raya??

Assalamualaikum..


tepek gambau sendiri dulu sebab hari ni nad serba pink dan sila kata nad cantik..^_* (wek wek muntah hijjo laju-laju)
Salam Aidil Adha dari nad sekeluarga buat anda semua..^_*

Sebenarnya nad nak tanya korang beraya tak hari ni?? Nad tak pergi mana-mana pon hari ni. Tengahari tadi nad pergi raya umah kawan lama nad tu pon sebab semata-mata nak beli top up je tapi dah berjumpa. Langsung la raya..
Akak Shimah :: Wey Nadia ko ke tu??mai la masuk adoi dah sombong sekarang.
Nad :: Adoi,mana ada sombong. Koi(Saya) malu nok masuk (dalam ayat pahang)
Akak Shimah :: Eh,ko ke ni?? Dulu masa budak-budak kemain comot lagi ko kan. Sekarang dah comel.(Korang sila muntah laju-laju dalam baldi)
Nad :: Eh ko ni mana ada comel nye..Datang mana comel tu tak tahu..sambil buat muka malu macam kucing..^_*


Tiba-tiba nad teringat zaman sekolah menengah dulu, serius nad paling nakal dan paling comot antara kawan-kawan. Kadang-kadang kalau jumpa kawan sekolah lama mersti orang pelik tengok nad.T_T

Nad bukan nak perasan tapi tu kenyataan sambil hidung kembang 5 minit -. .-

Nak tengok muka perasan??mai tengok ramai-ramai dan kutuk dalam hati je ok..T_T


Kenapa nad tepek gambau ni??sebab gambar ni sebelum di edit dan selepas di edit jadi seperti di bawah..Thanks Ridz Smart sebab sudi dan terlalu rajin edit gambar nad..^_*





7 comments:

Azzah said...

comel je nad..mesti kecik molek jer orangnya kan?

NasZ said...

wah..memang comel la wak. btl2 comel.

msredcheesecake said...

Msred gi raya umah mertua je.... Salam aidiladha...

Gen2Merah said...

saya raya ni dok umah jak Nadya.. Hujan dari pagi.. macam malas nak gerak sana sini,... ehehe

salam aidil adha ye

ARC™ said...

ok la ni

Dalila Diela said...

salam aidiladha..

gambar Miss Nadya nice and cute :)

si gadiz ILA said...

pinky girlz..