Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

20 November 2011

Mood Ke Laut



RM600 Left To Be Reward untuk #MasterChefMY FB game!
RM250 Left To Be Reward untuk #AstroIPTV

Amboi,tajuk dah boleh buat novel je kan?? Ok,sebenarnya nad tak tahu nak letak tajuk apa kat entry ni,puas nad fikir tapi tak ada jugak. Akhirnya keluar lah tajuk mood ke laut ni sebagai penghulu bicara.

Semalam tengok Malaysia Vs Myanmar Sea Games 2011 masa dia jaringkan gol je. Keputusan Malaysia Vs Myanmar : 1 - 0

Lepas tu pagi tadi mak pulak bukak cerita pasal semalam. Nak cerita balik pon seram sebab takut nad pulak yang terbayang-bayang. Kisahnya berbunyi macam ni. Malam tadi nad tak tido sampai lah subuh tadi. Lepas tu mak nad nampak nad berdiri kat dapur macam nak buat air,sedangkan nad ada dalam bilik nad tengok tv. 


Kejadian tu berlaku dalam pukul 1 pagi lebih kurang. Nad pelik jugak sebab mak tak dengar nad bukak tv dalam bilik. Seram pon ada bila mak cerita balik dekat nad. 

Petikan Dari Blog Ieyza


Kadang-kadang Allah jarakkan hubungan kita..
kemudian dia dtgkan pula dengan dugaan..
puas kita menangis mencari dimana orang yang disayangi telah pergi..
rupanya Allah nak hadiahkan kita kerinduan yang berpanjangan..





Jom pergi blogwalking sekarang dan melawat adik comel ni..^_*


Korang nak jugak?? KLIK SINI (Bukan Link Iklan OK!!)


RM100 Cash..Jom Join Contest Ni

Contest My Top Referral by Amira Studio

7 comments:

Dayana AZ said...

wuuu seram ni kak :P . brr~ baca doa pelindung diri byk2 kayh.

cek-chiqa said...

naik bulu roma smpai meremang seluroh tubuh bdn...betui ke nad story tu,,,,

ieyza afieyna said...

tula nnti akk jgn tido lmbat2 g.. hee..:)


akk thanx promote blog ieyza.. hee.. ^^

p/s: akk npe ieyza xleh nk tinggal kt shoutbox akk ? dia tulis "Oops! Message could not be posted. Your IP address 203.82.80.115 have posted messages on multiple shoutboxes." xtau nape..T_T

Cik Rose Cute said...

Biasanya..hantu raya menyerupai kita...

Pendamba Mawar said...

rindu ieyza.#tetibe lagi lari tajuk

Cik Purple Pinkypuff said...

gulp.. aish.. seram.. meremang lak bulu roma..:/

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk..yui lak rasa seram ni..