Friends of Miss Nadya

14 November 2011

Review Follower 1988 | Miss Nadya Punyer Blog

Assalamualaikum..


Teruja ni tau tak. Mesti lah korang tak tahu sebab ni lah saat nad tunggu.. Thanks dear sebab sudi follow buruk sis ni..

Adeh,nape nad pilih 1988?? sebab ni tahun nad lahir.. 15 April 1988..yes,sila kata nad dah tua.. Dah 23 tahun dah nad ni rupanya..
 
Untuk kawan nad sekalian yang dah follow nad tetap di hati nad..^_*
 
Klik banner bawah ni laju-laju.. 


nota mulut :: nad nak keluar jap. pergi cari burger. perut lapo kemain nih..^_*

7 comments:

SoLy SoLicious said...

wah..nk dekat 2k dah follower die ye..hee...


nak burger gak..heee

Kongsi Apa2 Aje said...

wah..sama umo lah kite erk...ekeke :P

entry khas buat kamu
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/2011/11/dah-selesai-masalah-malwaretu.html

mekasih (^_^)

ieyza afieyna said...

kejap je.. nnti dah nk 2000 follower kak nad.. ;)

Ezy Chiaki said...

tahniah nad!
hihikk..

Cik Rose Cute said...

Dah sampai tarikh keramat ya...hihihi Tahniah...

tuan syayusrina said...

yeahh welcome dear... thank eh post ktew...

Gadis Pantai Timur said...

nak jugak burger satu,...

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/11/cambodia-humanitarian-mission-1.html