Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

14 November 2011

Buffered Earnings #7

Assalamualaikum..

Penat gila pagi tadi nad kait buah ciku kat belakang umah nad. Dah lah pokoknye tinggi dan besar. Sakit kepala nad ni sebab mendongak 90 darjah. Nak bukak blog pagi-pagi buta mak dah marah. Dia kata dah,jom makan dulu.

Hehe, nad sempat cuci muka je lepas tu mencekik makan nasi goreng yang sedia ada di meja makan kat dapur.

Dah ciap mencekik makan terus siap pergi belakang umah. Mula-mula  pergi tengok belakang umah jiran. Wow buah ciku besar gila tapi sayang pokok dia tinggi dan keadaan tepi pokok tu dah semak ye lah. Jiran kan dah pindah ke Klang. Anak dia balik umah dia pon kejap je masa raya ari tu.

Ingat nk kait je buah ciku tu tapi dengan tiba-tiba mak cakap. "Eh ada cengkiak" nad dengan gelabah menjerit mana-mana. Ee nad geli geleman dengan cengkiak sebab teringat zaman kecik-kecik pernah kene gigit cengkiak.

Dah,stop mengarut lah. sekarang nad nak bagi tahu yang pakcik Nuffnang telah memberi Buffered Earning, I Love You So ketat-ketat lah pakcik. Nanti bagi lagi tau sebab tak cukup (ayat tamak haloba). Thanks kepada Maybelline Fashion Week 2011 untuk Buffered Earning kali ni..Love you..tolong lah melekat lama sikit seperti Standard Chartered Good Life. Di mana ia menawarkan pakej diskaun dari Card Credit Standard Chartered..^_*
 


Gambar Maybelline Fashion Week 2011 curi dari Pakcik Google




Korang nak tahu macam mana nak dapat kan Buffered Earning?? Nad ada buat Tips Untuk Dapatkan Buffered Earning dan nak tahu apa beza Buffered Earning, Metered Earning dan Campaign??boleh tengok kat entry tu jugak..2 in 1

campaign image


Menarikkan?? Siapa belom register Nuffnang. Boleh daftar di SINI. I Love Nuffnang. ^_*

Entri Berkaitan ::

Buffered Earnings Duit Raya


nota mulut nad :: Cengkiak tu sejenis semut bila dia gigit amatlah sakit..try lah google..^_*

19 comments:

Kongsi Apa2 Aje said...

tahniah (^_^)

nuyui a.k.a miss YUI said...

muahaha..yui aje xpernh dpt ni..lalala..

p/s: tu la,hantu kucing gak..

Cik Ceria said...

wah..tahniah..cik ceria tak pernah dpt..hehe ^_^

Cik Ceria said...

wah..tahniah..cik ceria tak pernah dpt..hehe ^_^

Zul Fattah said...

tahniah,,,.. aku x penah lg dapat BE

Miss Nadya said...

@Kongsi Apa2 Aje:: thankx bro..:)

Miss Nadya said...

@nuyui a.k.a miss YUI:: sabar2..:)

Miss Nadya said...

@Cik Ceria::Insyaalllah nanti dapat la tu..:)

Miss Nadya said...

@Zul Fattah:: thankx bro..:)

mazeermohamad said...

nice3! kena belajar lebih dari Mak Cik Nad! :'P

Cik Purple Pinkypuff said...

wah besnya.. cp dapt campaign jer td.. sedih.. tak penah dpt be.. napa ek? balik2 hntr ticket soklan mgarut.. hahaha... :P pa2 pon congrat sis.. ^_^

Mr. Z dan Mis N said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

kunjungan balik dari segmen sama.. thanks sudi singgah..(^_^)

bestnye dapat Buffered Earning dr pakcik nuffnang.

hoyahadis said...

kunjungan balik dari segmen sama..thanks sbb sudi singgah..(^_^)

bestnye dpt Buffered Earning dari pakcik nuffnang.

MERAN QAMAR said...

miss nadya letak ciku dlm peyi n baru buang kulit MUSTI BESHHHHHHHHHH!!!...

jom lompat ke new entry saya:
- korang nk kenal biji getah
http://aempat.blogspot.com/2011/11/diy-mini-studio-aku.html

Ezad Skytech said...

hee..tahniah dapat BE lagi..:)

私の名前はMizz Lanun Daratです。 said...

Er,cengkiak tu ape..huhuhu...

Nyamuk Terbang said...

wah bestnya

HujanMenjerit said...

nak satu beeeeeeeeeeeee~ hihihi ^^