Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

24 November 2011

Sponsor baru untuk Contest Klik Dan Like Fan Page







Okay,alhamdulillah kita ada sponsor baru dari Purse Lovers Online (PLO) menaja 1 purse untuk 1 orang pemenang dan sebelum tu dari INNOVATOR menaja RM20 untuk 4 orang pemenang di Contest Klik Dan Like Fan Page

Rezeki korang semua lah sebab 1 orang pemenang akan dapat 1 purse dari album di atas..

Jadi semua hadiah yang terkumpul ialah

Dari Nad Sendiri ::

Top up bernilai RM30 x 1 orang pemenang bertuah
Top up bernilai RM20 x 1 orang pemenang bertuah
Top up bernilai RM10 x 1 orang pemenang bertuah
Top up bernilai RM5 x i orang pemenang bertuah
Free iklan di blog nad selama 2 bulan x 5 orang
Free iklan di blog nad selama 1 bulan x 5 orang
Free iklan di entry nad selama sebulan x 3 orang
Review Blog 2 Kali 1 Bulan x 3 orang
 Dari Sponsor INNOVATOR

untuk 4 orang pemenang :: Top up bernilai RM5 dari INNOVATOR

1 purse seperti gambar di bawah x 1 orang pemenang



11 comments:

fara said...

fara tak pham sgt la contest ni..nk join tp habuk pun tak pham..cm ne??

ieyza afieyna said...

bestnye hadiah... hope ad rezeki ieyza untuk menang...

Nizam Ijam said...

wah...bestnyer..

Pendamba Mawar said...

best nye

Dian Dahlia said...

tengs dear! :)) spe2 nk hadiah purse free, cpt2 join ye!

sya mimie zeme said...

seronok nye law dpt mng!

Nisa Greennnpanda said...

wuu..hadiah best2..

Muaz Faris said...

antara contest yang ajaib tapi best.. kehkehkeh. mf.com

Mazelina is Neyna said...

kak nad :) hehe . nak purse :) hue hue :)

Yusz said...

klu ada GA lagi, nk sponsor
www.telekungnajwa.blogspot.com

Yusz said...

klu ada GA lg kami nk sponsor kay!!
www.telekungnajwa.blogspot.com