23 November 2011

Duit Says.My Dah masuk..

korang klik lah bagi besar kalau korang tak percaya


Alhamdulillah..terkujat sebab tengok email Says.My bagitahu duit dah masuk. Check maybank jap, eh memang duit dah masuk.Rezeki nad sebab nad tengah kering gusi ni.


Thanks Says.my sebab dah masukkan duit saya..^_*


Nad cash out 12/11/2011 di entry Who has cashed out from SAYS.my lately?

Tips Buat Duit Guna Says.My

Alhamdulillah duit pon dah masuk sekarang tapi sedih jugak sebab nad tak dapat GATHERING BLOGGER HIPI-HIPI*AREA SELATAN* sebab lambat bayar.
 Follow says.my at http://twitter.com/saysdotmy 
 

11 comments:

Pendamba Mawar said...

yeah.. tetibe PM rasa lapar.haha

Ainul Aqma said...

kite pon join says jugak :)

Unknown said...

tahniah...... :)

Ah Long said...

tahniah ;D

Lutfi Azmi said...

em untunglah .. dulu pc gune gak.. dah penah cash out rm50 .. then sekarang dah kne ban xD hahahah

fRaMe+LenSeS said...

alhamdulillah.rzeki nad. ;)

fiQRa said...

seronoknya tgk ada hasil :)

Unknown said...

best nye akk.. ;)

ieyza baru guna says.my ni.. duit pun baru ckit...

Lia Irdelia said...

wah..
taniah2..
seronok dgr org buat duit dgn berblog ni.. :)

Nurrul Hazieqah said...

bestnya.. bila Nurrul nak cashout pulak ekk ? -,-

Unknown said...

mohon share :)

POPULAR POST

FEATURED POST

New vs. Returning