Friends of Miss Nadya

23 November 2011

Duit Says.My Dah masuk..

korang klik lah bagi besar kalau korang tak percaya


Alhamdulillah..terkujat sebab tengok email Says.My bagitahu duit dah masuk. Check maybank jap, eh memang duit dah masuk.Rezeki nad sebab nad tengah kering gusi ni.


Thanks Says.my sebab dah masukkan duit saya..^_*


Nad cash out 12/11/2011 di entry Who has cashed out from SAYS.my lately?

Tips Buat Duit Guna Says.My

Alhamdulillah duit pon dah masuk sekarang tapi sedih jugak sebab nad tak dapat GATHERING BLOGGER HIPI-HIPI*AREA SELATAN* sebab lambat bayar.
 Follow says.my at http://twitter.com/saysdotmy 
 

11 comments:

Pendamba Mawar said...

yeah.. tetibe PM rasa lapar.haha

ainulaqma said...

kite pon join says jugak :)

azam said...

tahniah...... :)

Ah Long said...

tahniah ;D

PeJuAnG CinTa said...

em untunglah .. dulu pc gune gak.. dah penah cash out rm50 .. then sekarang dah kne ban xD hahahah

fRaMe+LenSeS said...

alhamdulillah.rzeki nad. ;)

fiQ'Ra said...

seronoknya tgk ada hasil :)

ieyza afieyna said...

best nye akk.. ;)

ieyza baru guna says.my ni.. duit pun baru ckit...

Lia Irdelia said...

wah..
taniah2..
seronok dgr org buat duit dgn berblog ni.. :)

Nurrul said...

bestnya.. bila Nurrul nak cashout pulak ekk ? -,-

Khazha Fazz said...

mohon share :)