Friends of Miss Nadya

13 November 2011

Twilight Saga Breaking Dawn

Assalamualaikum..


Kat sini sapa minat tengok cerita vampire ni? serious nad memang suka gile vavi cite ni. vavi gile pon tak suka macam nad suka..^_*

Dari episode pertama iaitu Twilight , New Moon , Eclipse dan yang yang terbaru Breaking Dawn..

Nad tak pernah jemu tengok cerita vampire ni sebab nad suka jalan cerita dia di mana buku novel semua tu nad beli kat Borders,The Garden sampai macam tu sekali nad addict kat movie ni.

Kat bawah ni link untuk tengok trailer Breaking Dawn.

Breaking Dawn Trailer Official - Part 1 (HD)  

Twilight Saga Breaking Dawn Trailer 2

Sebenarnya nad dah tahu ending cerita ni dalam novel lagi tapi nad nak tengok movie ni jugak. tak kira walaupon lambat sebab tengok trailer pon dah mendebarkan nad.

Part yang buat bulu roma nad meremang dalam trailer ni masa ayah dia hantar bella pergi hantar bella untuk Edward Cullen masa wedding dorang

Part yang buat nad menangis masa Jacob ucapkan selamat tinggal kepada Bella.T_T

Part mendebarkan nad sebab nak tengok Bella pregnant..^_*


Nad memang hantu wayang dari dulu tapi sekarang jarang tengok wayang kerana nak pergi tengok wayang jauh. Kalau tak pergi kuantan, pergi Bahau. Memang jauh lah. Tapi nad nak tengok breaking dawn ni nad nak pergi tengok jugak tak kira..^_*

3 comments:

NiSha said...

aiissshh... tak sabar nak tgok..

Encik Marzuki said...

saya pun nak tengok jugak. boleh la ajak awak nanti kan?

Anis Athia said...

Same with me, fanatic giler ngan twilight! X sabar nak tengok citer ni!