Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

04 November 2011

Watermark | Kucing Manja

Assalamualaikum..

Adoi..dah petang baru ada idea nak update blog..tapi sekarang nak update sebab nad watermark baru dari adik nad (Cik Purple) dekat entry Watermark Buat Kakak Blogger Saya | Miss Nadya

Tengok...cantik kan CP buat??Nad hargai sangat sebab nad tak beberapa kreatif bab buat watermark ni..^_*

Okay,sekarang nad nak cerita pasal Anak Jantan Nad(Tony)


Malam tadi sedang nad baca Novel baru dia datang masuk bilik nad. Ngiau ngiau.. Lepas tu baring tepi nad gigit lengan nad..Nad geram, main gigi dia pulak..^_*


Masa ni tengah nak kacau nad lah tu. Pandang je tangan nad..^_*


Tau pon penat lepas tu mula lah nak manja-manja.. Tengok kuku dia tu tengah kembang nak mintak nad urut dia..^_*



Ee...mengada betul. Mana lah tak buat nad geram selalu..^_*


p/s :: Anak betina (Molly) hilang sebab ikut kucing jantan lepas tu mungkin dia sesat. Sekarang nad masih mencari dia..:'(

17 comments:

Ku Azhar said...

comel seh kucing! nk kata watermark comel xleh t bini mrh :p

Hanis said...

Lawa watermark, memberi inspirasi kepada blogger lain :) Doakan supaya kucing yang dicari selamat ditemu :) Btw jom join my contest yang hadiahnya melebihi 50 orang pemenang :) http://www.nurul-hanis.co.cc/2011/09/macaroons-contest.html

Miss Nadya said...

@Ku Azhar::thanks ayah ku..:)

Miss Nadya said...

@Hanis::thanks..Insyaallah..nad join..:)

Azzah said...

ciannya,kucing ilang kita pun tak tentu arah kan..ngan fikir dia makan ke tak..moga jumpa balik

Syazwani Mazlan said...

comel kucing..hahhaa..bw sini..=)

cik_miemy said...

cumelnyeee !! ^_^

YNA said...

sukanya main kucing ya? :)
kucing mmg comei tp bila masuk bab berak sana sini geram dibuatnya, huhuhu

Miss Nadya said...

@Azzah::thanks azzah..nad sedih..:(

Miss Nadya said...

@Syazwani Mazlan::tq sayang..:)

Miss Nadya said...

@cik_miemy::tq dear..:)

Miss Nadya said...

@YNA:: tu lah pasal..:)

aimaniman said...

manjanya dgn kcing..kalau anak ntah cam na la akak ingat...

Cik Purple Pinkypuff said...

thanks akak sebab sudi buat entri.. :) saaaayang akak.. >,<.. cumil la kucen tuh.. ada lagi? nak sekor..:D

Are Long said...

watermark tu cantik..:)

tony memang cam tu

ieyza afieyna said...

comelnye kucing kak nad..
geram tengak..
:)

si gadiz ILA said...

watermark lawa kucing pon comel..:)