Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

07 December 2011

#27 Wordless Wednesday | ツ miss nadya punyer blog ツ



Ada ramai join Says.my & Churp Churp.


Assalamualaikum..


Setiap hari rabu semua blogger post gambar di blog masing-masing tanpa meletakkan apa-apa sebarang penjelasan apa-apa untuk menerangkan gambar..biar gambar menjelaskan tanpa kita letak apa-apa penjelasan..
 

19 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..senyum tu..

amount naik..

azam said...

:) nice......duit sampingan

Nabila Medan said...

cepat nye duit tu naik.bile mau belanja nabila ni? hehe :)

starzieti said...

churp2 saye tak bergerak pun. :(

✿Ummi Myra✿ said...

la..patot la akak tggu nad reply baru ni tak reply, akak ada balas dalam shoutbox nad, akak ckap, sory skg ni akak bz ckit mmg tak sempat sgt2 nad, tapi kalo nad header mcm blog contoh yg akak buat kat kwn akak tu boleh, akak bg free je nak?

✿Ummi Myra✿ said...

nad nak edit mcm mna? kalo mcm blog akak, bukan akak yg edit, yg edit blog akak org lain, kalo yg akak edit yg ni je la http://janeraz88.blogspot.com/

✿Ummi Myra✿ said...

nad, kalau design blog akak, bukan akak yg buat, kwn akak yang buat, nad boleh tempah dgn dia https://www.facebook.com/alieffdotcom dia buat mmg cantik, :)

fany wany said...

ok jeles. kekeke

ieyza afieyna said...

bestla.. nnti dah bole cash out...

Juliet_iRa~" said...

wahh bestnyaa..heeee

Juliet_iRa~" said...

wahh best tu..heee

Seribu Info said...

Kunjungi dan follow balik yaa
Di www.faktakita.com
Thanks ^^

syieda ;) said...

wahh! banyak nye! :D

Nyamuk Terbang said...

leh blnja kiter lpas nie

smilenajah93 said...

wow ! bleh blnja kim nie heee ~~

fRaMe+LenSeS said...

byknyaa.. meh cket.. :P

Gen2Merah said...

glamer la Nadya punya blog ni.. aktif.. hebat

Lia Irdelia said...

wah...
bestnya..
untungla nad..
heheh

Nadzirah Azani said...

WAH, duit~