Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

07 December 2011

Jom Shopping Style by Style

Assalamualaikum Readers...


motif letak gambar ni? style lah tu konon. kui kui kui..

Jom dengar lagu Hot Chelle Rae - I Like It Like That(You Tube) lagi satu kat sini blogger mana pergi Konsert Fenomena 30 Tahun SEARCH ye?


Dah,sebelum nad mengarut dengan lebih panjang. Entah apa yang nad mengarut tak tahu tapi sekarang ni nad nak ajak kawan-kawan girl kat luar sana tu pergi shopping dekat Style by Style. Jejaka yang baik hati kat luar sana pon boleh pergi shopping kat sini, lepas tu hadiahkan kepada nad. Boleh tak macam tu? 


Style by Style ada menawarkan pelbagai dress, Homes Bag dan ada Clearance Stock.



Okay, ni namanya jumpsuit corak yg menjadi kesukaan ramai iaitu leopard..sesuai untuk yg pakai tudung sebab lengan dia panjang. En.Boyfie siap lah duit kamu sebab kene beli ini satu untuk saya..:)


Maxi Dress selalu menjadi kecintaan nad sebab nad suka pakai..tengok artis dibawah,dia pakai maxi dress tapi gayakan dengan jaket. Sangat cantik kan??



Jom tengok Homes Bag pulak ok.



Sebab nad gila kan warna merah jambu ni. En.Boyfie tolong belikan beg merah jambu ini satu ok..;)

Rasanya nad sangat berminat nak shopping di Style by Style . Jom lah kawan-kawan kita shopping sekali..^_*



Jom Shopping sekarang..:)

6 comments:

Phat said...

setakat window2 je hehe

Cik Apa Saja said...

ayo...semart r.....da g tgk da....comel2....

Bulan Syurga Firdaus said...

haaa die suke shoping e hehehe

cik ika said...

suke shoping rupenye sis ye..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..yui lak pakat dok shoping brg craft aje..

ni,bru order jubah~

Panggil Aku Han said...

wah cantik...habis la en.boyfie..huhu