Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

16 December 2011

Mutiara Kata #2

Assalamualaikum..



Salam Jumaat buat kawan-kawan nad semua. Mutiara kedua nad di blog ni. Harap nad dapat pakai #MaxisiPhone4s sebab application dia macam best..^_*

Tingkah laku adalah umpama cermin dalam mana setiap orang mempamirkan imejnya & Lindungi kesedihan dengan senyuman meskipun dihati penuh kedukaan kerana itu menunjukkan adanya kesedihan.

Sumber :: Santapan Minda


10 comments:

azam said...

:) tanda pemurah.....

orang pun tak takut nak bertegur sapa

M Fizan said...

mutiara kata yang indah.. keep blogging :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka kata2 indah ini..

ieyza afieyna said...

mutiara kata yang sngat mendalam maksudnya.. ;)

jga lah tingkah laku kita.. ;)

smilenajah93 said...

betul2 ~ setiap perbuatan kita mencerminkan kita :)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

mendalam sungguh kata2...:) cermin membiaskan imej kitakan...

Gen2Merah said...

sentiasa perbaiki tingkahlaku.. thanx for sharing.... (",)

Rtp Farra Arisha said...

jaga diri, hiasi peribadi, agar semuanya tampak suci dan murni..:)

wahida said...

mendalam tu...


salam kenal, terus follow sini...

Juliet_iRa~" said...

setuju..

tp kdg2 kita ni manusia tersilap kata juga...smpai menyakitkan hati orang lain...

ira la tu..huu..