Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

15 December 2011

Simple SEO Blogger Template

Assalamualaikum..

Sekarang nad nak tukar template baru kepada Simple SEO Blogger Template. Tapi sekarang tak boleh nak edit sebab,cuba tengok gambar bawah ni.


Sebab apa nad nak tukar template lagi?? Sebab nad rasa Simple SEO Blogger Template bagus ye anak-anak. Sebab nad bosan dengan template ni sekarang kot. Lagi satu nad rasa blog nad sekarang macam berat je nak loading.




Sebab warna dia purple nad nak tukar kan kepada warna pink.^_*

Siapa rasa blog nad berat nak loading?? Komen je jujur sebab ini penting..Terima kasih..


13 comments:

✿Ummi Myra✿ said...

belog mira kot, nak masuk rase berat tak?

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok je ni dear..

almak..seo..xmngerti lg..hikhik..

fieda said...

semalam kak fieda pun kena mcm tu...

Gen2Merah said...

blog ni laju ja saya buka... ok apa/...

saya pun ada keinginnan nak tukar template ni..ehehe

Lia Irdelia said...

hahha,
nad ni memang bgus laa.. :)

aimaniman said...

ok je dik sbb akak kome guna smartpone.. laju je

acul said...

template ni kalo nk mesra seo wat sendr pun bole. janji kene tau part mane yg ade kaitan ngn seo tu.

btw gelapyer la template ni huhu

syieda ;) said...

syieda pun sama kena camtu gak. nape eyh? aritu ada camtu gak tapi da xde. arini ade balek. adoyy~~ 0__o

*loading okeyh je :)

Ku Azhar said...

waaa terbaekk! :)

Pendamba Mawar said...

biasa je..fuh depa nak main seo

Phat said...

ok je nad

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

oke aje loadingnye nad....:)
nak tuka templates gak tapi xreti nak edit2 tetembh bila part seo tu..hehee

Encik Marzuki said...

pergilah reset template dulu baru boleh tukar template baru.