Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

11 December 2011

Selamat Sampai Dari Melaka


Gambar semalam. Rasanya masih belum basi lagi kan? Hehe..

Alhamdulillah nad selamat pergi dan balik dari melaka. Terima kasih buat kawan-kawan yang mendoakan keselamatan nad semalam di entry Target Fan Page Mis Nadya Punyer Blog 
Nad sempat blogwalking sekejap je semalam. Itu pun blogwalking dari mereka-mereka yang sudah tinggalkan komen di blog nad ni.

Sebenarnya banyak nak cerita tapi nad tak dapat celoteh panjang-panjang di entry ni sebab mata nad sakit dan pedih. Mungkin tak cukup tidur agaknya.

 Nad sampai dari Melaka semalam pukul 5.30 pagi lepas tu tengok Tunas Manja ,Bera terbakar. Habis musnah beberapa kedai sederet Tunas Manja tu terbakar. Pasaraya Sakan pun turut termusnah. Gambar semua dekat kamera lagi.

Yang pasti semalam pergi Melaka best sebab dapat jumpa Maya Karin selepas tonton Ombak Rindu di GSC Dataran Pahlawan.^_*

Nad nak pergi ambil gambar lepas tu sambung balik buat entry ye.^_*

En.Boyfie sibuk suruh update blog ni. Ops terbacklink blog lah..Sorry sayang..^_*

Bersambung...

18 comments:

Pendamba Mawar said...

bestnyeeeeee

alyah iljimae said...

alhamdulillah :)

faizlaster said...

comel

fer said...

best cte 2?

kai said...

alhamdulillah...

CekbOlat-bOlat said...

untunglah -_-"

smilenajah93 said...

alhaamdulillah ~ sampai pun akk ~~ hehe ~ nantkan update seterusnya :)

ERAH GOTCHA said...

smlm nak g gak p der hal laa...
tringin nak jmpa kak nad..

Spark Santai;;;;;.. said...

nantikan sambungan update..hee..syukur slamat smai..

nuyui a.k.a miss YUI said...

syioknya jln2..

myezatul aQma said...

makin comel !

Atiqah Wadiah said...

bestnyerr dpt jumpa maya karin ^^

Gen2Merah said...

selamat juga akhirnya.. semoga selpas ni lebih d permudahkan ye

syieda ;) said...

cantek ;)

anitadiana said...

bestnya jejalan kat melaka dapat jumpa maya pulak tu....syoknya...

cik ika said...

bestnye..hik3

Ash Kyouhei said...

arghhh ! best nye T_____T
adik semalam baru bertolak balik dari melaka -- duduk kat pantai puteri . huhu

Laman Pahang said...

Tunas manja terbakar

Ada yang hilang tempat berbelanja
ada yang hilang tempat bekerja

http://lamanpahang.blogspot.com/2011/12/kebakaran-tunas-manja-bera-dan-sakan.html