21 December 2011

Story Aku & Lagu

Assalamualaikum..

Tak tahu kenapa orang suka pergi sini dan sini. Semalam tengok trailer Sherlock Holmes

Hot Chelle Rae - I Like It Like That

Percaya tak nad suka ulang lagu ni 20 kali sehari sebelum bukak lagu lain. Kenapa nad suka lagu tu ye?
Nak cakap macam mana pon tak tahu tapi kalau korang tengok lirik lagu tu di sini mesti boleh buat korang terlonjat-lonjat macam nad sebab buat kita happy je la.

Close Date :: 26 disember 2011, jam 12 tengah hari

Saya Sertai Bloglist Miss Nadya masih di buka. Nad invite semua yang sudi join..^_^

Nuffnang Malaysia

26 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui xwat lg ni nad..japgkot..

hihi..

dah leh ke sbox tu dear?? len dah header ea..

J.Syazwana said...

nape tak best pulak cerita sherlock holmes? yang first best gila. yang ni mesti best gila jugak. hehehe

zahidahwahid said...

tak pernah dengar lagi lagu ni...nak g dengar sat...

kisah aku dan lagu http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4530/

Joel Leslie said...

hot challe rae memang best! suka dengar lagu tonight tonight. hehe :)

http://joel-leslie.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

J.Syazwana said...

aah saya tengok yang first best.
cerita tuh pasal penyiasatan. tapi dalam tengah menyiasat tuh banyak sangat adegan kelakar. jadi tengok pon tak tension. tapi tuh pendapat saya lah. saya dengan ofismate saya semua suka cerita ni tapi tataw lah org lain. hihihi

Spark Santai;;;;;.. said...

Sherlock Holmes best lah..yang first punya pun da bes...yang latest punya mestilah gempak gile...hehe

Juliet_iRa~" said...

ira mcm familiar je dgn lagu tu..:)

psss : ira pn suka swift gak tp mula2 keje nt xda la nk pkai swift..hahaha ;p..kena simpan duit nak beli benda lain y lg penting..:)

Anonymous said...

teruskan berblogging

smilenajah93 said...

wahhh ! mcm best jeeee ~ hehe!

Unknown said...

All the best. Happy berblogging, ek :)

Zana said...

Gud lux xD

Unknown said...

gud luck dear :)

Nisa Greennnpanda said...

seriously lgu tue best, hehe.. ^_^

izamin said...

wah best la lagu tu.. 1st time dgr dh jatuh cinta lah.. huhu


http://izamindorayakis.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

Cik Purple said...

cp baru tau la hot challe rae tuh.. dan siyes, cp tros jatuh cinta..suma kiut2 nih.. adeh... =D trutama ian tuh.. lagu dia pun best bha~~ =D

Prof. said...

best ! :) gud lux'

http://qesahsaya.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

anamizu said...

layan gak lagu ni ye nad :)
sherlock holmes nest je! hehe




http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu-geng-fiqra.html





luv,
cik ana

::CIK LYNN:: said...

gdluck....=)

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

Nur Atikah said...

good luck :)

http://sukadukahidop.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

Unknown said...

suuuuuuuuuuka jugak hehe

ni NL punya story dan lagu hehe jom komen :P

http://nialidia.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

Unknown said...

suuuuuuuuuuka jugak hehe

ni NL punya story dan lagu hehe jom komen :P

http://nialidia.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

fiQRa said...

I Like It Like That.. gud luck syg ;)

admin,
GF ~

Unknown said...

Terbaek... sampai ulang 20 kali tu.... ^_^

duniaanita74.blogspot.com said...

nad ajar kak ita..cepat lah rm masuk buat iklan ne...

dasyatlah nad dengar sampai 20 kali tu..

Khai_Sol said...

Best lagu tu<3

Anonymous said...

This hip-hop video on suicidal thoughts is just not for the weak of mind...http://www.youtube.com/watch?v=7DCb-b6lHUc

POPULAR POST

FEATURED POST

New vs. Returning