Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

21 December 2011

Story Aku & Lagu

Assalamualaikum..

Tak tahu kenapa orang suka pergi sini dan sini. Semalam tengok trailer Sherlock Holmes. Macam best tapi En.Boyfie kata cerita tu tak best..:(

Hot Chelle Rae - I Like It Like That

Percaya tak nad suka ulang lagu ni 20 kali sehari sebelum bukak lagu lain. Kenapa nad suka lagu tu ye?
Nak cakap macam mana pon tak tahu tapi kalau korang tengok lirik lagu tu di sini mesti boleh buat korang terlonjat-lonjat macam nad sebab buat kita happy je la.

Close Date :: 26 disember 2011, jam 12 tengah hari

Saya Sertai Bloglist Miss Nadya masih di buka. Nad invite semua yang sudi join..^_^

Nuffnang Malaysia

26 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui xwat lg ni nad..japgkot..

hihi..

dah leh ke sbox tu dear?? len dah header ea..

J.Syazwana said...

nape tak best pulak cerita sherlock holmes? yang first best gila. yang ni mesti best gila jugak. hehehe

zahidahwahid said...

tak pernah dengar lagi lagu ni...nak g dengar sat...

kisah aku dan lagu http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4530/

Joel Leslie said...

hot challe rae memang best! suka dengar lagu tonight tonight. hehe :)

http://joel-leslie.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

J.Syazwana said...

aah saya tengok yang first best.
cerita tuh pasal penyiasatan. tapi dalam tengah menyiasat tuh banyak sangat adegan kelakar. jadi tengok pon tak tension. tapi tuh pendapat saya lah. saya dengan ofismate saya semua suka cerita ni tapi tataw lah org lain. hihihi

Spark Santai;;;;;.. said...

Sherlock Holmes best lah..yang first punya pun da bes...yang latest punya mestilah gempak gile...hehe

Juliet_iRa~" said...

ira mcm familiar je dgn lagu tu..:)

psss : ira pn suka swift gak tp mula2 keje nt xda la nk pkai swift..hahaha ;p..kena simpan duit nak beli benda lain y lg penting..:)

Halimaton Saadiah Ngah Latip said...

teruskan berblogging

smilenajah93 said...

wahhh ! mcm best jeeee ~ hehe!

Eza Boom Boom :) said...

All the best. Happy berblogging, ek :)

Zana said...

Gud lux xD

emy zulaiha said...

gud luck dear :)

Nisa Greennnpanda said...

seriously lgu tue best, hehe.. ^_^

izamin said...

wah best la lagu tu.. 1st time dgr dh jatuh cinta lah.. huhu


http://izamindorayakis.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

Cik Purple Pinkypuff said...

cp baru tau la hot challe rae tuh.. dan siyes, cp tros jatuh cinta..suma kiut2 nih.. adeh... =D trutama ian tuh.. lagu dia pun best bha~~ =D

Akihiro Aihara said...

best ! :) gud lux'

http://qesahsaya.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

anamizu kaito said...

layan gak lagu ni ye nad :)
sherlock holmes nest je! hehe




http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu-geng-fiqra.html





luv,
cik ana

::CIK LYNN:: said...

gdluck....=)

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

Nur Atikah said...

good luck :)

http://sukadukahidop.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

NiaLidia. said...

suuuuuuuuuuka jugak hehe

ni NL punya story dan lagu hehe jom komen :P

http://nialidia.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

NiaLidia. said...

suuuuuuuuuuka jugak hehe

ni NL punya story dan lagu hehe jom komen :P

http://nialidia.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

fiQ'Ra said...

I Like It Like That.. gud luck syg ;)

admin,
GF ~

wan niahix said...

Terbaek... sampai ulang 20 kali tu.... ^_^

anitadiana said...

nad ajar kak ita..cepat lah rm masuk buat iklan ne...

dasyatlah nad dengar sampai 20 kali tu..

Gadis mutiara_Solehah said...

Best lagu tu<3

Anonymous said...

This hip-hop video on suicidal thoughts is just not for the weak of mind...http://www.youtube.com/watch?v=7DCb-b6lHUc