21 December 2011

Story Aku & Lagu

Assalamualaikum..

Tak tahu kenapa orang suka pergi sini dan sini. Semalam tengok trailer Sherlock Holmes. Macam best tapi En.Boyfie kata cerita tu tak best..:(

Hot Chelle Rae - I Like It Like That

Percaya tak nad suka ulang lagu ni 20 kali sehari sebelum bukak lagu lain. Kenapa nad suka lagu tu ye?
Nak cakap macam mana pon tak tahu tapi kalau korang tengok lirik lagu tu di sini mesti boleh buat korang terlonjat-lonjat macam nad sebab buat kita happy je la.

Close Date :: 26 disember 2011, jam 12 tengah hari

Saya Sertai Bloglist Miss Nadya masih di buka. Nad invite semua yang sudi join..^_^

Nuffnang Malaysia

26 comments:

  1. yui xwat lg ni nad..japgkot..

    hihi..

    dah leh ke sbox tu dear?? len dah header ea..

    ReplyDelete
  2. nape tak best pulak cerita sherlock holmes? yang first best gila. yang ni mesti best gila jugak. hehehe

    ReplyDelete
  3. tak pernah dengar lagi lagu ni...nak g dengar sat...

    kisah aku dan lagu http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4530/

    ReplyDelete
  4. hot challe rae memang best! suka dengar lagu tonight tonight. hehe :)

    http://joel-leslie.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

    ReplyDelete
  5. aah saya tengok yang first best.
    cerita tuh pasal penyiasatan. tapi dalam tengah menyiasat tuh banyak sangat adegan kelakar. jadi tengok pon tak tension. tapi tuh pendapat saya lah. saya dengan ofismate saya semua suka cerita ni tapi tataw lah org lain. hihihi

    ReplyDelete
  6. Sherlock Holmes best lah..yang first punya pun da bes...yang latest punya mestilah gempak gile...hehe

    ReplyDelete
  7. ira mcm familiar je dgn lagu tu..:)

    psss : ira pn suka swift gak tp mula2 keje nt xda la nk pkai swift..hahaha ;p..kena simpan duit nak beli benda lain y lg penting..:)

    ReplyDelete
  8. wah best la lagu tu.. 1st time dgr dh jatuh cinta lah.. huhu


    http://izamindorayakis.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

    ReplyDelete
  9. cp baru tau la hot challe rae tuh.. dan siyes, cp tros jatuh cinta..suma kiut2 nih.. adeh... =D trutama ian tuh.. lagu dia pun best bha~~ =D

    ReplyDelete
  10. best ! :) gud lux'

    http://qesahsaya.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

    ReplyDelete
  11. layan gak lagu ni ye nad :)
    sherlock holmes nest je! hehe




    http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu-geng-fiqra.html





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  12. gdluck....=)

    http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

    ReplyDelete
  13. good luck :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

    ReplyDelete
  14. suuuuuuuuuuka jugak hehe

    ni NL punya story dan lagu hehe jom komen :P

    http://nialidia.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

    ReplyDelete
  15. suuuuuuuuuuka jugak hehe

    ni NL punya story dan lagu hehe jom komen :P

    http://nialidia.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

    ReplyDelete
  16. I Like It Like That.. gud luck syg ;)

    admin,
    GF ~

    ReplyDelete
  17. nad ajar kak ita..cepat lah rm masuk buat iklan ne...

    dasyatlah nad dengar sampai 20 kali tu..

    ReplyDelete
  18. This hip-hop video on suicidal thoughts is just not for the weak of mind...http://www.youtube.com/watch?v=7DCb-b6lHUc

    ReplyDelete

Thanks for reading entry ni. Nad doakan semoga urusan kita di permudahkan.