Friends of Miss Nadya

21 December 2011

#29 Wordless Wednesday | ツ miss nadya punyer blog ツ

Assalamualaikum..


Setiap hari rabu semua blogger post gambar di blog masing-masing tanpa meletakkan apa-apa sebarang penjelasan apa-apa untuk menerangkan gambar..biar gambar menjelaskan tanpa kita letak apa-apa penjelasan..
My Lovely Sugar Glider (gatal nak letak jugak penerangan)

20 comments:

@ Syima Raaif @ said...

comel~ =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai cutenya mereka..

Nurul Ezatee Bieber said...

Wah tomei tomei sugar glider awk ..

mizzkechique said...

comel...tp mcm geli lak..

M Fizan said...

wahhhhh...cute jer.. hehe.. nak sekor.. :D

wahida said...

comel giler...dorang bising tak waktu mlm??

Eza Boom Boom :) said...

comelnya, hamster ke tu? :)

anitadiana said...

comelnya..mahal lah nak beli ...

fRaMe+LenSeS said...

waahhhh.. nak sekorrr... :P

Rosalia said...

alolo cutenye. ramai dh org bela sugar glider kn skrg.

Miss Volvo said...

YAY! sugar glider! suka tang mata tu bulat je comel!

ieyza afieyna said...

comel nye.. mata bulat.. hehe

NasZ said...

comelnya. gigit org tak? hehehe.

Juliet_iRa~" said...

comelnya zero n ramadhani..:)

diorang blh mengawan ke nadya?blh dpt baby baru la nt..heee

Lia Irdelia said...

wahhhh..
saya mahu,,
comelnyaaaa

aimaniman said...

comenyee... tapi lagi bess cium anak sendiri.. he hee.. ok nad,.. akak pun pelik napa blog akak tetiba je p ke iklan, ada virus ke .. ada cara x nak buang?

syieda ;) said...

dua dua comel :) camne akak nak bezakan dua dua tu? macam sama je :)

*haa! haritu syieda naek bas, sebelah syieda ada sorang akak ni, di bawak sugar glider dia. eee, syieda takut. rasa nk menjerit pun ada masa tu. tp tahan. haha :D

Zul Fattah said...

comel kot.. brapo ratus ko beli sekor?

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

cute ank2 nad ni...;)

smilenajah93 said...

wahhh !!!! comelnyaaa ! kak nad punye ke ni ?