06 December 2011

Taktik kotor untuk orang klik iklan?

Assalamualaikum..

Lagu Hot Chelle Rae - I Like It Like That(You Tube) memang mantop..first time dengar dah mampu tambat hati nad.
Ramai jugak yang prihatin di entry Gatal Dan Manja . Thanks semua. dan nad dah terjah mereka semua. Alhamdulillah gatal-gatal kat badan nad sudah beransur pulih. 

Ada sesiapa belum ada Spritzer Mini Dispenser? jom survey dulu.:)

Balik semula kepada tajuk entry yang nad cerita kat semua orang. Sebebnarnya kisah ni bermula dari semalam. Nad blogwalking sekali nad klik 1 button tu, tiba-tiba terkeluar semua iklan-iklan dia yang berlambak. Pergh masa tu nad rasa tertipu tau tak.
Terus mood nak Blogwalking tu hilang serta merta dan nad betul-betul rasa tertipu, nad terus keluarkan status seperti gambar rajah di bawah.

klik untuk tumbesaran meningkat.

Tak kisah lah kalau ada orang buat taktik macam ni tapi pada nad rasa tertipu dan nak masuk blog dia dah tak ada mood. 


Beeha Lovato pernah terkena.


Nad tak kisah lah kalau tu cara dia nak pancing orang klik iklan dia tapi apa yang dia buat tu macam tak patut lah kan?

mintak maaf nad terkeluarkan entry emo pagi-pagi macam ni. #Eh pagi lagi ke? #LOL.. tak apa lah hope korang yang dah baca kongsi lah dengan nad pernah terkena tak apa yang nad kene? Antaranya Nuyui pon pernah terkena.

Sabar nad sabar..Bawak bersabar. Sabar itu separuh daripada iman..

Jom dengar lagu Hot Chelle Rae - I Like It Like That(You Tube) lagi satu kat sini blogger mana pergi Konsert Fenomena 30 Tahun SEARCH ye?

16 comments:

  1. tu la . . org tu nk cri jln mudah sja kn . .

    sabar saja la . .

    ReplyDelete
  2. haha,lg kotor dok bagi link yg dah tertera nama advertise tu..

    ReplyDelete
  3. banyak kali dah kene. geram jugak sbb rase tertipu. -.-

    ReplyDelete
  4. ha'ah dila pernah kena kak . semalam. sekali 4 iklan dia kuar . hampehh -_-'

    ReplyDelete
  5. taktir kotor tu.. jaat2.. nak ambel kesempatan.... sabar ya Nad...

    ReplyDelete
  6. da jd mcm trend lak sbb byk kali terkene..huhu

    ReplyDelete
  7. hurmmm,ramai juga yang buat mcm tuuu ~~~ dulu kim penah buat juga . hee ~ tapi dh tobat . sorry ~~

    ReplyDelete
  8. huhu..dyla pown pena trkena...pndai an dye owg na soh owg klik iklan dye owg..

    jemput singgah..

    http://hello-dylavella.blogspot.com/2011/12/again-n-again.html

    ReplyDelete
  9. kite pon pnh kene ^_^
    ade button "secret"..
    ble klik... nah amik ko !
    7 8 iklan terbukak skli...
    juling mate dibuatnyee @_@
    heheheh~

    ReplyDelete
  10. taktik ni mmg membuat org lain bengang....rasa tetipu dan terpksa...

    ReplyDelete
  11. biase la tu...
    btw.. blog pc x de pon bende2 mcm tu.. so cepat la masok.. hahahahah

    ReplyDelete
  12. hmm..mcm2 cara org nak dpt RM ngn cepat...duit oh duit..

    ReplyDelete
  13. hehhe saba nad ^^
    mimi pon pas-2 kne nan blog-2 dye mimi close HAHA maleh da nk tgk... blog da comel... tp da kne gu tu... serabot da nk tgk lg :P

    ReplyDelete

Thanks for reading entry ni. Nad doakan semoga urusan kita di permudahkan.