Friends of Miss Nadya

11 January 2012

#31 Wordless Wednesday | ツ miss nadya punyer blog ツ

Assalamualaikum..

Bila


Vs


Whos Gonna Be Cute?

Setiap hari rabu semua blogger post gambar di blog masing-masing tanpa meletakkan apa-apa sebarang penjelasan apa-apa untuk menerangkan gambar..biar gambar menjelaskan tanpa kita letak apa-apa penjelasan..


12 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram tgk kucing tu!!

Teenager Housemaid said...

err..ni binatang ape ni???

anbshop said...

New dresses updated !
http://www.facebook.com/applenbunny.shop?sk=photos

http://anbshop.blogspot.com/

smilenajah93 said...

22 comelll .. hehee

wanabee said...

comel ! kucing dgn sugar glider .. :3

Juliet_iRa~" said...

ira!haha..xda kena mngena..;p

sugar glider of course..heee

ieyza afieyna said...

comey nye kucing tu kak.. geramnye tgk... bulu dia gebu giler,,,

Nurrul said...

nak pinjam sugar glade tuh boleh tak ? :)

Onitsuka_hana said...

hana pun letak pic kucing :)

aimaniman said...

dua2 kureng cute yg cute anak akak juger... sori.. sebenarnya, akak memang kureng minat binatang sbb akak takut hewan tu kebulur kalau bertuankan akak sebab almaklum, rumah akak malam je br ada orang, siang akak 'lepak' kat sekolah jee... dekat malam br buka pintu rumah,...

Ezy Chiaki said...

dua2 cute la..
hee

Lia Irdelia said...

ciannya kucing tu... hehehe..

babby kamu untunglaa...

hehe