Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

11 January 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012

Assalamualaikum..


Kalau anda semua nak join sila klik header laju-laju atau hanya klik di sini!

Sebelum saya berceramah, ramai orang tak suka pergi tengok itu dan ini.

Kelebihan Blog nornadiah dot com??

Tamat segmen ini , jam 8 malam , 11/1/2012

43 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

terasa diri tak layk nk join abg ben..hihi..

good luck dear..

smilenajah93 said...

wow ! akk joinnn :) hehe .. mcm nk join jugaa ,, tapi tgk jup lagilahh ,, hehe

masz said...

Salam kenal...

Hehehehe... merah itu menawan...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

mynameismy said...

dah masuk dalam list..:)

QasehSuci said...

setuju...!!

Nadiah said...

ya. saya berminat dengan tawaran anda. :)

follow saya sama ye...tq

... Wafa Awla ... said...

wafa sedia bertukar jadi supersaya...

fizafantagiro said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA ^_~

http://dismybelog.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

kak mah said...

semoga berjaya.

Juliet_iRa~" said...

hee..memang peramah pon la dear..;p

jgn hentak kepala..heee

good luck!

Fana | Aqim said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

Eza Boom Boom :) said...

semoga dapat ramai kawan baru ye nad :)

Munnafendy said...

setuju..masa utk letak dlm bloglist ya

Arra Ahmad said...

Nak tukar link dengan Arra tak?

http://arazua.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Aziela said...

Yer, saya juga berminat..

nur chahaya abadiey said...

salam singgah n follow. berminat utk tukar link dengn nur ??? :)

Mak Usu said...

Mak Usu terima k.. Kita tukar link.. dan follow sekali k..
Nama dah dalam dlm bloglist.. :)

nur chahaya abadiey said...

yupp..dah masuk dalam list nur..thankz yer..salam kenal :)

aimaniman said...

akak nak join tp segemen mr ben memang pendek2 tempohnya, petang ni akak sompat nak balas bw jer, malam nanti lepas siap keje sekolah br akak nak buat entri baru kalau sompat kalau x, kira gud by blog.. so babay segmen nie, cuma akak harap nad x lupakan blog akak yg sunyi sejuk je tu......

Подтверждаю said...

as salam..
wah...blogger tegar =)
pakcik berminat~
eh? ada tips! hoho~
pakcik isi dalam bloglist pakcik dulu ya. kalau tak berkenan, bagitau poakcik ya ;)


http://fadzli-rt.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Aku Mad said...

salam.. Sekarang kita dah berjiran :)

jom usha : http://www.akumad.com/2012/01/blogger-yg-dah-join-bloglist-feb-2012.html

Shahazrin said...

saya terimanikahnya,,, e..silapla pulok.. org bera ker se g la kita..
saya terima tawaran anda

hafizaiman95 @ fizs said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

dh follow dan dh msokkan link..

Razifredz said...

salam ukhwah : nornadiah.com kini sudah berada dalam senarai link saya dan saya follow sini juga
http://razifredz.blogspot.com

Jomkongsistory.com said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

kalau nak ni link blog sy.: http://www.jomkongsistory.com/

Prince said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.blog.warmbite.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012/

Mr. E'raz Fadli said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Jomkongsistory.com said...

OK.. SAYA DAH MASUKKAN DALAM BLOGLIST.. JANGAN LUPA MASUKKAN BLOG SY PULA.. FOLLOW KALAU SUDI.. TQ

dreaming iylia.. said...

ya saya berminat.

nuriyliagenevieve.blogspot.com

Lia Irdelia said...

saya suka anak2 kamu,,,
heheheee

nurul ain izzaty. said...

saye berminat.
link anda dah pun ade di bloglist saye :)

http://anakmakcikbedah.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012

nurul ain izzaty. said...

saye berminat.
link anda dah pun ade di bloglist saye :)

http://anakmakcikbedah.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012

nurul ain izzaty. said...

saye berminat.
link anda dah pun ade di bloglist saye :)

http://anakmakcikbedah.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012

LidaRahim said...

salam kenal..

LR setuju sajork!

dah add dlm list LR

Alycia said...

Berminat.. Alycia dah masukkan dlm list ;)

Zamani84 said...

saya setuju dear :)

Zamani84 said...

saya setuju dear :)

Syieda™ said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lovestory313.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Syieda™ said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lovestory313.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Zamani84 said...

Salam

Anda berminat menukar link dgn saya?

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Tk ;)

Zamani84 said...

Salam

Anda berminat menukar link dgn saya?

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Tk ;)

Hanif said...

Saya berminat dengan tawaran anda
Jom join Hanif Blog Bloglist

Nisa Greennnpanda said...

gud luck nad..hehe..