Friends of Miss Nadya

23 January 2012

Aku Tak Tahan Lagi!!!

Assalamualaikum..

Hai, morning peeps! Cerita ni agak macam lapuk sebab macam basi sikit!!

Nak sangat akhirnya dapat jugak! Yesh!..Nak tahu apa dia? Pizza Hut..


Kenapa lori? sebab di Kerayong,Bera Pahang tiada Pizza. Lori ni datang sekali-sekala je.

Jadi bila Pizza ni dah datang Bandar Kerayong, Nad memang tidak akan lepaskan peluang untuk membeli Pizza Hut..^^



Yeah, murah je..^^

Semua RM23.50 sahaja..^^

Garlic Bread , Mushroom Of Chicken & Beef Pepperoni PIZZA

Selamat Menjamu Selera Semua..^^

19 comments:

Juliet_iRa~" said...

ohh ada lori pizza ea?xpnh tgk..hee

pss : aah kan..btw, nama sis ira mmg nor nadiah pon..ngee..sm kan ngn nadia?sbb tu nama kita pon dkt2..ahaha...

Mazelina is Neyna said...

alaa sedeynye . neyna x pegi lagi . huu engatkan nak pergi hari ni :)

nur_za said...

sedp yer..bak la sikit..hehe

smilenajah93 said...

kak nad !! pizza tuk saya mane ?? hehe ~

saya cello191 said...

huish...sedapnya~~
kt cni xde plak trak pizza..

Gen2Merah said...

yaa, kebetulan saya pun baru melantak pizza hut sbg sarapan pagi td. ehehehe.. nyummiiii..

Misya_mimie said...

first time tgk lori pizza #budak jakun# hee

Подтверждаю said...

as salam..
alahai..
buat pakcik terliuq jer. haha..makan2 makanan panas macam pizza di musim sejuk memang best!!

yum2 :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cer bg yui sikit nad oii..

Ezy Chiaki said...

dh lameeeeeeeeee sgt xmkn pizza..
T____T

Lia Irdelia said...

ooo,, tak pernah tau plak..
hehehhe..

tetiba terasa nak mkn pizza..
hehe

ieyza afieyna said...

aik, lori yg dtg ? xpnah2 plak nmpak..kat arau ni pun baru bukak kedai pizza.. tapi delivery je.PHD-Pizza Hut Delivery.. org xleh mkn kt kedai tu, just order dan bawak balik. kedainye kecik je..


p/s: akk memang xleh komen blog ieyza ye? kenapa pulak ye.. ade org len komen bole je, klo akk klik kat komen jadi ape?

Pendamba Mawar said...

fuh makan sorang ke tu?

Eza Boom Boom :) said...

dah lama tak makan pizza.. okey, hihi. Eza tipu :P. Hihi. Kat limbang pun takde pizza hut. Tapi, pizza biasa ada la. Homemade pizza. :D

fatinmyra Sweet :) said...

wahhhhhh .
besttnyeee.
siap ade lori sekalii.
Hahaa.
nak jugax !

fatinmyra Sweet :) said...

wahh wahh

Nurrul said...

uhuii ! sedapnya... kenyang makan.. mesti buncit saja nie.. hihihi :P

Terbang Bersamaku said...

tak pernah tgok lori pizza...baru tau pizza pun ade yg bergerak mcm nie...

~dah lama tak mamam pizza...

Nisa Greennnpanda said...

hihi~..
mmsg sesuai la nad jd leader group pizza...kaki mkn pizza nie eh.. ^_^ syoknye... >_<