Friends of Miss Nadya

17 January 2012

Aku yang Tamak!!

Assalamualaikum..

Berdasarkan tajuk entry nampak macam cerita dongeng.. Tapi ini bukan dongeng kerana saya ingin bercerita di mana saya memang tamak haloba ibarat pepatah lama Sudah diberi Peha nak Betis..Haih,apa peribahasa tu..silap-silap. Sudah di beri Betis Nak peha..:)



Sila kata saya tamak !!. Sila abaikan keaadaan meja yang berselerak. Buku fail semua kena ada depan mata. Bajet banyak kerja lah ni. Pen pon nak ada 2. Alamak,terkantoi tengah ber facebook masa tengah cari maklumat..:D

Semoga hari ini saya mampu menyelesaikan tugas dengan tenang. Amin.. Padahal curi-curi tengok blog. 

Sambil itu terima kasih kepada yang sudi join Review BLog Bersama NorNadiah Dot Com
sampaikan Nu Yui publish lagi entry beliau hari ini..:)

Thanks sudi baca!! Lari sambil sambung buat kerja balik..^_^

11 comments:

Pendamba Mawar said...

tu facebook.hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

agak tamak la ni..haha..

ngeh3..yui xpasan dh tmt..tp publish dlu..huhu..TQ nad!

.........cP~ said...

Sekali dua ha mengadap..

Подтверждаю said...

as salam..
haih..sampai 2 nampak~
hehe..kenapa tak buka tabh baru? uih...
bil letrik tu. hehehe

jimat masa apa tumpu satu komputer je. tapi buyka tab banyak2

;)

kree323 said...

tamak tamak..:)

Penjual Reflesia™ said...

sampai 2 sekali online? dasyat2... =.= hihihii

Aishah Jahirah said...

bz betul cik nad kita ni...dua2 pc guna tu...:)

Nisa Greennnpanda said...

wah.. dua2 terbukak, hehe.. ^_^
xpe2, sy paham..

sy lak, buku sebelah, laptop sebelah..tp mata kat laptop je.. hihi~...

smilenajah93 said...

wow ! untunglahh ~~ haha !

fatin amalina husna said...

ahaha..smpat lg k.nad..klau hsna conform xleyh nak fokus pnya..

Juliet_iRa~" said...

smpt lg blogging tu..eheee