Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

17 January 2012

Tawaran Hebat untuk pengguna Digi Di luar sana!

Assalamualaikum..

Selamat tengahari semua, mesti ramai di luar sana kurang memakai talian Digi. Betul ke tak??
Saya dengan En.Boyfie memang pengguna Digi. Dengan menggunakan perkhidmatan Dg Savers (Super Buddyz) saya dapat jimat duit top up. Serious memang jimat habis..:)

Habiskan RM20 untuk Top Up Digi sebab Super Buddyz akan tolak RM0.99 setiap hari bagi mendpatkan panggilan dan sms free tu..**gilir-gilir dengan En.Boyfie..


Saya memang gila internet sebab macam tak boleh nak pisah dengan Facebook, Twitter dan Blog.. Sebab tu saya rajin update tweet atau facebook menggunakan web mobile..

Tadi nad pergi laman web DiGi >> www.digi.com.my/gilasale/


Sebelum saya keluar duit untuk I Phone 4 s di entry Cek Dari Nuffnang Dah Sampai
. Pernah juga teringin memakai Black berry sebab dapat la keep in touch dengan blogger yang pakai BBM ni macam Siti Sabriah a.k.a Miss Genit sayang yang rajin beri nasihat bila saya memerlukan beliau..:)

Untuk Makluman Lanjut >> Sila Klik Di www.digi.com.my/gilasale

mood :: tetiba berubah hati dari nak beli I Phone, nak beli handphone Black berry..^_^

15 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui dok guna dg campus..jimat ea yg buddy tu??

LidaRahim said...

silalah beli iPhone.. jika tidak kamoo akan menyesal hehe

akak pon pengguna Digi baru setahun.. so far line ok lar.. janji kat umah ada line 3G walopon kejap ada kejap tak der huhu

dan yg pasti pakejnya unlimited intenet.. eh promot pulak ke ni?

Подтверждаю said...

as salam..
oh..tapi bb skrin kecik. taK best

:P

beli iphone, ada applikasi unutk bbm. hehehe..

oh..bagus plan ni. tapi dg kat area rumah pakcik tak kuat. kat umah sewa pun...lagipun..kat rusia takde dg. haha

:p

megaphone ada :p

smilenajah93 said...

hm , tu lh mcm best kalau ade en boyfie .. tapi tulah , nk text org lain pulak yang mahal ~ wyuwuwu ~

Siti Safiyyah said...

haaa ss ada satu simkad digi.. tapi dah lama betul tak topap number tu.. hahaha.. kawan2 pun takde yg pakai digi.. dah camne tu? hehe

Hanif said...

Good info untuk pengguna DiGi macam aku ni...

Juliet_iRa~" said...

wahh hee..nt la da dpt gaji..ekeke ;p

naim dpt area cheras kot kan?hee

ieyza afieyna said...

yang ni dg ynag 2 jam free tu kan kak... ?

Cik RoSs said...

macam nak kena pakai DG aje ni.Huhuhuu

Sebab my mr teddy bear pakai DG.Huhuhuhu

Gen2Merah said...

teringin juga nak pakai Digi.. tapi rakan taulan dan sanak saudara semuanya pengguna Celcom.. jimat punya pasal terpaksa la juga pakai celkom.. ehe

Eza Boom Boom :) said...

Eza guna celcom la dear :)

dyabunga said...

lepas ni nak pakai digi lah..jimat tu

Pendamba Mawar said...

seronok giler laaaaaaaaa

Lia Irdelia said...

ok ker line dg?..

salu dgr org cakp, line dia mcm prob sikit,, huhhu..

starzieti said...

blackberry besar sangat la. iphone macam best kan. :D