Friends of Miss Nadya

19 January 2012

Be the first to share the latest awesome news!

Assalamualaikum..

Tajuk kemain lagi, speaking Cik Kiah oit..

Churp Churp ni kebanyakkan semua blogger tahu, tapi bukan semua yang ada blog je boleh join. Yang tiada blog pon boleh join apa dengan syarat anda semua ada Facebook atau Twitter ye.

Yang ada blog tu, kira beruntung la sebab dorang boleh promosikan di blog dorang. Tu je kelebihan ada blog ni..:)

Sign Up je guna Facebook dan korang akan boleh buat duit..



mesti kawan-kawan tertanya-tanya boleh kaya ke buat benda ni? Tak de lah sampai kaya tapi sambil buka Facebook & Twitter, join je lah. Untung-untung ada duit sampingan bulat beli Cadburry Chocholate(cakap untuk diri sendiri ni)


Usaha tangga kejayaan, rezeki tak datang bergolek-golek macam bola kalau anda sendiri tidak mahu membantu diri sendiri..


5 comments:

mohdhazlan Dreadlock said...

duit2 ..di mn ko duit ..hmm

CekbOlat-bOlat said...

manyaknyee duet diee.. blanje lah cekbolat >_<

encik epul said...

sy dah buat. tak dapat duit pon?

nabila faryzza said...

wahhh! banyaknya! jelous. kita punya br rm30 haish, letih mak nokkk. HAHA :D

smilenajah93 said...

wahh !! cash outlahh !! blnja kim ~~ hehee~