Friends of Miss Nadya

12 January 2012

Bila April Fool Di Awalkan!!

Dengar lagu Gila Judi sambil layan entry ini supaya tidak jemu.

Assalamualaikum..

Pak Dolah & Mak Kiah ada cucu pulak bila tengok kuku menari.

Berbalik kepada entry Entry Saya Kahwin Di Sini

Terus terang, ramai dah yang perasan 30 February tu tak wujud. Dah, blogger semua jangan marah lah saya. Bukan bermaksud nak buat april fool ke apa tapi sekadar berjenaka untuk ambil hati kawan-kawan.

Asyik serius je bila nak gelak-gelak kan? Tahu tak apa yang saya tengah buat sekarang? Share Iklan sana sini lepat tu mintak kawan-kawan klik.. Giler kejam ke tak??

Sebenarnya saya ingin berterima kasih kepada Says.my dan churp churp kerana hujung bulan ini dah boleh cash out earning.

Jadi apa yang saya dah buat itu,harap di maafkan..^_^

Peace No War!! Anda Pencinta Coklat?? Yes,sama macam saya!!


Blog PIlihan Entry Hari Ini :: 


11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe,yui xkisah..hihi..

Подтверждаю said...

as salam..
adoi. hehe.. pakcik pun tak marah. sebab baru mai sini. belum lagi rasa bahangnya :p

alhamdulillah. boleh cash out ;)

fiqah hamed said...

hu3..lagu nie^^

Nurrul said...

hehehe.... tahunn ini tahun lompat ka ?

fiqah hamed said...

lama x dengar lagu niey.hu3..teringat zaman lagu nie maen dekat radio..^^ suka3..

ubaidillah zulkefli said...

dah cashout tuh jgn la segan2 kongsi :P

Onitsuka_hana said...

haan pun suka coklat

Kongsi Apa2 Aje said...

haha..admin dah lama, tapi admin tak "terkantoi"

p/s : mne ley bg pic "cokelat" jer..bagi cokelat betul..kata dah ley "gaji" churp2...ekeke

Zamani84 said...

Anda telah di tag utk join 1 contest ni, appn tak ada paksaan utk join, k

jemput ke blog Zam

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/peraduan-blog-paling-cun-by-muashri.html

tk ;)

smilenajah93 said...

heheee ~~ xpelah kak .. gurau2 jee ~

cikpuanhady said...

waa..beshnya dah leh cash ek..ada link says tu tak efek gliterati nuff ke?